HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (186/398) > >>

Zerit:
en nem vagyok ennyire elfoglut, nekem a kaszaska is tetszik

trougal:
Egyértelműen a Requiem a legjobb az utóbbi letöltések közül . Azzal együtt nagyon sajnálom , hogy lemaradtam a Prédikátorról ,mert ahogy kinéz nem a közeljövőben jelenik meg a következő Vertigós gyűjteményes munka . Úgy elgondolkozom rajt , hogy emberek hódolnak a legkülönbözőbb bornirtságoknak , csak épp képregényt nem vesz nálunk a kutya se . Eltekintve a néhány habókos gyűjtőtől . Nem hinném , hogy nálunk Szombathelyen rajtam kívül lenne akár 50 ember aki rendszeresen ruház be erre a műfajra . Szomorú hogy azon alulművelt emberek véleménye a domináns akik lekezelően viszonyulnak a témához .

Troll:
Frissültünk
(Boldog Szülinapot Blixxxa)
Kaszáska #2

Daredevil:
Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudjuk megoldani, hogy bekerüljünk egy képregénybe

SithLord:
Üdv! Köszi az új Tarot-t talgaby,Dórika!    Szuper volt ez a rész is,azért az nem semmi jelenet ,mikor Jon azt mondja :úgy látom, anyukád átvette a parancsnokságot! Már magában ez rész,hogy a fiú látja a szerelme anyját full meztelen! hehe!  A főoldal alapján azt hittem,tényleg megölik Azure-t és minimum a fejét veszik,de ezek szerint mégsem.. Nah a vége az meg egyenesen orgia bomba  Boo cica elsősegélynyújtása a mérgezett test felületen  HOHOHO-HAHAHA
Várom a folytatást! Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése