HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 4.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Végre kezdmár izgalmas lenni a történet.Az igézés nem jött be Abner ellen,bár nem sok hiányzott...Gondoltam,hogy valami hasonló fog történni York-kal.Nagyon várom a folytatást!!!
Aldarion:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Május 23., 13:03:02 ---
--- Idézetet írta: Aldarion ---ez az egy fordulat most valahogy adta magát, legalábbis nekem, ha értitek mire gondolok...
--- Idézet vége ---
Hát, én elég sokáig azt hittem, hogy Bridges a gyilkos. :)
--- Idézet vége ---
Igen az elég félrevezető volt, azt elismerem, de nekem amiatt volt gyanús a dolog, mert a címszereplőre való tekintettel biztos voltam benne, hogy belekerülnek a gyilkossági ügybe, márpedig az újságíró volt az egyetlen személy, aki összekapcsolta őket.
Predash:
Mindig nagy öröm látni, hogy ennyien szeretitek a hármas kis csapatot. :)
A következő rész szintén hónap végén jön majd, és egyben ez ennek a történetnek a zárása is lesz. Onnan majd ugrunk egyet, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegye meg a Vertigo antológiát, mert annyira nevetségesen alacsony ára van. Ja, és persze benne lesz 5 rész Prícsör, amit nem árt, ha elolvastok. :brow:
Gyk.: a 13. résznél vesszük majd fel utána a fonalat.
zozi56:
--- Idézetet írta: Aldarion ---ez az egy fordulat most valahogy adta magát, legalábbis nekem, ha értitek mire gondolok...
--- Idézet vége ---
Hát, én elég sokáig azt hittem, hogy Bridges a gyilkos. :)
--- Idézetet írta: hangman - 2011. Május 23., 09:56:59 ---Sziasztok!
Köszi a Prédikátort. Még annak idején olvastam angolul, és meg kell mondjam a fordítással igen jó munkát végeztetek, nagyon jól vissza adja az eredeti hangulatát. Respect.
--- Idézet vége ---
Köszi. :)
Ja, amúgy elfelejtettem kirakni a hírbe, de akkor ez most csak a fórumozóké lesz. :) Cassidy ezt a számot énekelte a konyhában:
hangman:
Sziasztok!
Köszi a Prédikátort. Még annak idején olvastam angolul, és meg kell mondjam a fordítással igen jó munkát végeztetek, nagyon jól vissza adja az eredeti hangulatát. Respect. A sztori meg felejthetetlen, bármikor nekiűlök olyan jó, mintha először olvasnám. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése