HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: galamb - 2011. Május 21., 19:25:48 ---Egy baj volt vele: pont izgalmas résznél jött a cliffhanger.
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: galamb - 2011. Május 22., 22:20:56 ---Tényleg a legizgalmasabb résznél mardat abba, én is reménykedek a gyors folytatásban.
--- Idézet vége ---
Úgy látszik ez most egy cliffhanger hétvége volt... :badteeth:
Egyébként jó volt az új Prédikátor. Jessie és Cass nagyok voltak az elején a kocsmában... Komolyan kíváncsi voltam, hogy vajon hogy hozzák össze a főszálat a gyilkosságokkal és azt kell mondjam, hogy bár a sztori nagyon jó, ez az egy fordulat most valahogy adta magát, legalábbis nekem, ha értitek mire gondolok...
Galamb:
Mindennapi Prédikátorunkat ad meg nekünk Zozi és Predash! ;D Kösz szépen az újabb részt! Tényleg a legizgalmasabb résznél mardat abba, én is reménykedek a gyors folytatásban.
zozi56:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 22., 14:18:35 ---"polipot"? :lol:
--- Idézet vége ---
Aha, azt Cassidy találta ki még az előző részben. :) (A 8. oldalon látszik.)
keildavid:
Köszi a Lázálom és a Prédikátor újabb részét! :worship: :worship:
Lázálom 4.: A történet tényleg eseménydúsabb lett. Joshua York tényleg eltitkolta, hogy ő kicsoda és mi a valódi feladat. A vége felén főleg látszik, hogy kiderült, hogy valami tényleg nincs rendbe.
És persze erről majd a következő részbe kiderül. Tényleg igaz, hogy az izgalmas résznél véget ér egy rész és majd jön a folytatás.
Prédikátor 6.: A szereplők múltjairól tényleg kiderülnek egy-két dolgok. A Szabdaló-Vagdalóról már erősen sejthetővé vált, hogy ki lehet az.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
jocibmx:
Köszi a prédikátort! :worship: ;D Remélem hamar folytatjátok mert a legizgalmasabb résznél ért véget a sztori :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése