HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
sibi:
Halihó
Rémálmok és tündérmesék rajzolása szerintem állati jó,Tim Burtonnek vannak ilyen rajzai.És a fordítás is okés,bár elsőre nem igazán értettem meg a sztorit Szal teccik.De mikor lesz folytatás?
Igyatok sört
Pedro:
Porthos
Van harmadik resz is, a szinvonal egyre csokken, az utolso mar szinte nezhetetlen. Egyetlen ertekelheto resze a zene, ami nekem minden reszben tetszett, de a legjobb ilyen tekintetben is az elso.
Avman
Olvastam az irasodat az Endlessen, csak egy kiegeszites. A magyar cimadasban szerintem a Poe vers is kozrejatszott. Es ami kulon poen volt, az egyetlen hazai Crow regenyben allandoan ideztek, es igy stimmelt a madar neve, ami az angolban nyilvan nem. (A konyv egyebkent nekem nem jott be.)
Kepregenyben meg csak a klasszikusnak az elso reszet olvastam, az nagyon jo volt.
Blue S:
Holló - Klasszikus #002
Ez az a honosítás, amelynek már az első részére is azt mondtam: nyugodtan ki lehetne nyomtatni és árusítani. (Most lehet, hogy lovat adok egyesek alá, mivel a börzén is látható volt, hogy valakik ezt megteszik és pénzért árulják.)
Mikor Eric visszagondol a Shellyvel töltött időkre és ezzel kínozza magát, szvsz a legjobb rész. Nekem nagyon romantikus hangulatom lett tőle. Ez után jön a tragikus események bemutatása és így sokkal könnyebb együtt érezni Eric-el.
Akárcsak a film, a képregény is nagy kedvencem.
Majd írok a Vol2. 004-ről is.
Spidáj:
A filmet szinkronosan néztem + videón.
Tetszett.
Kifejezetten tetszett.
De úgy tudom ennek van 2. része is, vagy tévedek?
Egyébként ma este még elolvasom a 2 klasszikus Hollót (nagyon rákattantam )
Köszi szépen a linkeket!!
avman:
ja és az említett együttes zenéje teljesen ingyenesen letölthető a a honlapjukról http://www.wfsmusic.com/ egy magyar indru-rock banda, akik méltatlanul mellőzöttek....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése