HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
kihaeennem:
Army Of Darkness #01
Na igen, a Sötétség Serege nekem is nagy favoritom!
Nagyon örültem, mikor megláttam a mai frissítésben.
A történet ugye adott, és a képregény jól visszaadja a lényeget. A képi világ kicsit furcsa, de nem zavaró. Végülis bejön
Tetszik a fordítás, mert jól el lett találva. A filmet ugye nagyrészt Bruce Campbell viszi el a hátán ( hihetetlen egy arc ), meg a hülye szövegei, és úgy érzem, a fordítás ezt sikeresen visszaadja.
A beírásra sem tudok rosszat mondani
Nagyon jó ötlet volt ennek a sorozatnak nekiállni.
Azoknak, akik nem ismerik a filmet, csak két dogot tudok mondani. Az egyik az, hogy sürgősen nézzék meg . A másik pedig az, hogy ne vegyék túl komolyan ( se a filmet, se a képregényt )
Szóval várom a folytatást, de nagyon!
Ja, és tök jó lenne, ha megcsinálnátok az Ashes To Ashes-t is.
Az most az egyik kedvencem
És még valami! Bruce Campbell fanok mindenképpen nézzék meg a Bubba Ho-Tep. -et!
regnar:
A sötétség serege 1/3
Mit is mondhatnék. Nagyon nagy horror-rajongó vagyok. Főleg a klasszikus vonalon mozgok, de mindent nézek és olvasok ami mozog..
Persze vannak örök favoritok..péntek 13, freddy, Lucio Fulci Zombi sorozata, Dario Argento filmjei, és persze a GONOSZ trilógia. Gonosz halottak 1-2 és a Sötétség serege. (Bruce Campbell zseniálisan játszik bennük) Szóval nagyon régóta kedvencem a sötétség serege is, (ugye tudjátok, hogy kétfajta befejezéssel került a mozikba - anno.)
A képregényt ismertem már és nagy meglepetéssel ért, hgoy magyarul is olvashatom. Így bele is vetettem magam a történetbe, mintha most látnám először
Borító. Egy moziplakát szinte egy az egybeni áttétele, korrekt. Igazából nem túl jó választás lenne, ha nem előzte volna meg a film, mert nem sokat mond el, de így a film ismeretében azt lehet mondani, hogy jól sikerült kép, főleg, hogy moziplakát volt előző életében. Egy apró dolgot vettem észre rajta, az alsó részén kicsit foltos maradt.. Viszont a felirat nagyon tetszik. Jó a betűválasztás.
Képregény. Szép festett rajzok. Kiscit zajosak a képek, de nem zavaró, igazodnak a történet hangulatához, és kellőképpen mattak a színek is. A karakterek rajzai nagyon eltaláltak mindenki hasonlít, és mégis kellőképpen grotezsk lett, igazodva a történethez.
Történet. Szinte teljesen visszaadja a filmet. A képregény a rendezői változat alapják készült, az eredeti filmben nincs benne, hogy Ash és a lány szeretkeznek. Ott máshogy alakul a beszélgetés. Amúgy tökéletesen követi a filmet, még a mondatok is onnan vannak, bár a zombiveremben kicsit sok lett a zombi, de nem gond..
Beírás. Nagyon jól sikerült, mind a fordítás, mind a beírás. Hiáb nem találtam benne, a mondatok jól eltaláltak, olvashatók, gördülékenyek. Gratulálok hozzájuk.
Összességében mit is írhatnék.. elfogult vagyok.... Jöhet a következő rész
Micho:
A témában felkerült az oldalra a
- Sötétség Serege (Army Of Darkness) 1/3!
- Nightside - Alvilági Nyomozás 2/4
Galen:
Killjoy
--- Idézet ---szerintem február előtt nem nagyon van rá esély, hogy elkészül a második rész.
--- Idézet vége ---
Boritó is kell ? Február ?
killjoy:
--- Idézet ---De mikor lesz folytatás?
--- Idézet vége ---
A fordítást Szam csinálja és mivel most vizsgaidőszak van, így nem csinálja, szerintem február előtt nem nagyon van rá esély, hogy elkészül a második rész. (Szam! Cáfolj ám rám nyugodtan!)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése