HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (342/398) > >>

regnar:
Az élvefaló

Érdekes történet volt, de nem találtam túl drámainak, inkább kissé zavaros volt. Nem igazán fogott meg a történet. A grafika viszont szerintem nagyon kellemes, kellően komor, és sötét, jól szolgálja a történetet.

Baglyok leánya

Klasszikus történetszövésen haladó "mese", mivel szeretem az ilyeneket, tetszett. Ugyanakkor az erőszakkal túllépett a "mese" hagyományos keretein, bár nem sikerült igazán drámaian átadni a történetet szerintem.
Grafikailag már nem tudom ennyire egyértelműen jellemezni, ugyanis maga a stílus jól illett a  történethez, és a karakterek is szépen rajzoltak, mégis kissé zavaros és vibráló a képi világ. Sok helyen kissé összefolynak a képek, ugyanakkor sokhelyen tetszetősek.
A beírás nagyon jól sikerült, tetszik a betűtípus.

Troll:
Frissültünk - Neil Gaiman - Az élvefaló
(ne bizz a görögökben ha falovat hoznak...)

Zspider:
Niel Gaimen újabb regénye újabb érdekeség. Amint észre vettem kedveli a klaszikus meséket az igazi hoztam is valamit emg nem is.. ami nagy szó a mostani korunk pisztolyos akcófilmkorában.
- A rajz ehez remekül illet. A beírás és forditás zseniális volt mind a kézírás szerinti fontal mind a régies beszéddel. A sztori kellően misztikus és érdekes.
Köszönet érte.

Gouranga77:
Sziasztok!

Neil Gaiman nekem is nagy kedvencem. Akinek bejöttek ezek a történetek, azoknak ajánlom a MirrorMask c. filmet, amit ő rendezett!
Kedvcsináló

Dórika:
FRISSÜLTÜNK!

Neil Gaiman - Baglyok Leánya

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése