HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
regnar:
HELLSPAWN 4.
Borító. Kellően sötét és jól eltalált. Egyetlen gondom vele a spawn.com felirat, amely szerintem egyáltalán nem illik a sarokba, vagy legalábbis nem ezzel a fehér színnel.
Képregény. Ezek azok a képregények, amelyeket (természetesen más képregényeket is) érdemes lenne papíron is elolvasni, mert a grafika akkor üthet igazán, ha egyben láthatom a lapot, nem kell görgetnem. (a teljes oldalas hátterek miatt). Nagyon bejön a stílusa, számomra jól átadja a történet sötétségét. A történet annyira nem fogott meg, valahogy nem tudták elérni a drámaiságot, szerintem. De azért nem volt rossz, csak volt már ennél erősebb is.
Fordítás/beírás. Szerintem jól sikerült. Csupán egyetlen hibát találtam, a 6. oldalon "műsör" lett gépelve.
Gabe:
A fenébe, ez kínzás, itt jönnek a jobbnál jobb Spawn-ok, és nekem meg távol kell tartani magam tőlle Eléggé nehéz...
Nem baj (dehogynem, alig bírom kivárni ), ha megjönnek a magyar kiadású Spawn-jaim, és pótolom a Spawn-alapműveltségemben rejlő hiányoságokat, azonnal habzó szájjal vetem rájuk magam
Előre is köszönöm őket!
Micho:
na mi maradt le, Troll?
Frissülés történt:
Hellspawn 4. rész
regnar:
Szellemlovas az úton.
Elsőre egyből Goethe - A rémkirály c. verse ugrott be a történetről, már csak azért is, mert teljesen hasonló a felépítése (felelgetős stílusú).
A grafikára nem lehet panasz, nekem legalábbis nagyon bejött. Letisztult, éles körvonalak, egyenletes vonalak.
A történet is tetszett, érdekes volt a vers képi feldolgozása.
Troll:
Gaiman ff képregény - Szellemlovas az úton
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése