HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
kaine:
A Gaiman novellás gyűjteményből ez volt az, ami a második legjobban tetszett. Képregényben is tök jó volt, köszi érte.
regnar:
Troll
A három közül eddig ez a legjobb. Nagyon jó a történet szövése, bár én azt hittem, hogy ki akarja játszani a Troll-t, de ez így sokkal érdekesebb volt, egyfajta predestinációt hordozott magában. Nem volt túlmesélve, de mégis kellően mély volt.
A grafikai stílus érdekes volt, ez a kevert stílus bejött, de azért furcsa is volt. Mivel szeretem ezeket a kis, általában meglepő végű történeteket nekem tetszett, függetlenül a szerzőtől.
A beírás mint mindig, most is jól sikerült.
Zspider:
Sose voltam válogatos ezért a mostanság több ismerösöm által emlegetett Neil Gaiman műveknek feküdtem neki, mert már annyian dicsérték, hogy gondoltam nem lehet olyan rossz és megérhet minimum egy misét. Örömmel láttam, hogy jókor kezdet érdekelni hisz a Hzs mostanság hozzám hasonlóan rákapot a dologra és ez külön öröm hát lássuk mit olvastam.
Babahús
Hát igen.. forditás és beírásterén nekem bejött. A rajz nem volt velemi nagyszám ám ehez a rövid és abszurdan morbid kis sztorihoz jó volt. maga a sztori realizmusát nézve cinkes, de alapjában jó és érdekes. Kellemes aprópó a sok Star Strek és Kiborg jövő kép között.
Az ajándék
A forditás beírás itt is jó tetszenek a szófordulatok tényleg. A rajz még szimpibb talán a három közül a legjobban a leginkább az a macska tetszik, már-már varázslatosra sikeredett. A sztori még remekebb ha valaki emlékszik még a Macska szeme című darkos filmre ami három apró és durva sztorit mesél el? na engem arra emlékeztett egy aprót tényleg tetszett maga a sztori nem is volt egy nagy és zseniális huzzás hisz csak a macska mitoszt használta fel kicsit modernizálva mégis a végét imádtam... szeretem ha valamienk ilyen félig van csak vége. Nah ez meggyőzött!
Troll
A beírás és forditás még mindig jó. A rajz érdekes, de számomra kicsit hanyag még akkor is ha csak pár képsorrol van szó...A sztori más tészta, érdekes ötlet és jól van felvezetve. Engem maga az egész a magyar népmesékre emlékeztet ha leszámitjuk a végét szerintem erősen arra ütöt a kicsike. Amugy jó lett, igazi szőrnyes és lelkis.
Össze foglalva nem lettem Gaiman fan és nem én leszek az aki térden állva könyörgök neki a következő alkotásért, de mután van aki ezt megteszi így lesz mit olvasnom és ez így rendben van.
Különben tényleg köszi ezekért az alkotásokért és még sok ilyet.
Margali:
Már az előző kettő is rendkívül tetszett. Az Ajándék szép és megható volt. Mindig is biztos voltam benne, hogy hasznos macskával aludni a gonosz fenyegetése ellen, (bár ez a biztonság csak részben kompenzálja a félelmem, hogy megfulladok álmomban a macskaszőrtől ) A Babahús meg tanulságos (Valóban, miért ne ehetnénk a saját lábunkat a gyerekünk helyett?), habár amilyen abszurdnak tűnik annyira reális is... szóval talán pont azért ilyen aggasztó, végül is a Jancsi és Juliska sem olyan nagyon régi történet... más korokban is hitték már magukat civilizáltnak az emberek, a tudomány is olyan fejlett dolog, éhezni is rossz szóval... akár...
De! Ezen utóbbi megérintette a szívem! A képek is (a gyerek rajz napocska... hát ), a hangulat is... "awww" és még sok "awww" Most nem jutok szóhoz sem! Kiváló! Még!
Troll:
FRISSÜLTÜNK!
Neil Gaiman - Troll
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése