HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Micho:
--- Idézet ---Khm, remélem csak félregépelted az első sort...
--- Idézet vége ---
vagy csak angolul próbálta kiejteni illetve leírni de értékeld, hogy nagybetűvel kezdte, ez a tisztelet jele mondjuk én akármennyire tisztelek itt valakit a neten, úgy írom a nevét, ahogy ő... ha kicsivel írja, akkor kicsivel írom én is.
a Blixxxa&Anouk foglalásokat, amennyire tudom, sajnos egyenlőnek lehet venni a nullával, ne nagyon számítsatok rá
viszont igaza van talgaby-nak, a ma kiment Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya képregény első száma mindenképp megér egy pillantást... vagy kettőt... a későbbi számok alapján, ahogy belenéztem, pedig érik neki a jelszavas szekció... de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is
ja, a színező csaj milyen?
talgaby:
Khm, remélem csak félregépelted az első sort...
Megnéztem, a bejegyzés a Purgatori vs. Vampirella volt, Anouk és Blixxxa neve alatt. Az tuti, hogy még nem készült el, és hogy mi van vele, arról csak az illetékesek tudnak majd nyilatkozni. Többen nem segíthetek, én csak azokat az infókat ismétlem, amit valahol hallottam/olvastam. De addig is van egy másik, friss kéregény itt, abban is van kis finom erotika, lehet olvasni nyugodtan.
Gara84:
Telgaby!
Igen, de a ComixArt-on csak egy Purgatori-mű van. Az a crossover-dolog nem tudod, hogy hol van? Ha tudod, kérlek, írd meg.
Köszönettel:
Gara
talgaby:
???
Én azt hittem, hogy a Purgatorit a ComixArt vitte... Itt nem csak egy Purgatori/nemtudommi crossover van bejegyezve?
Gara84:
Sziasztok!
Új tag vagyok, és csak azért jöttem ide, mert a Képregény.net-en olvastam, hogy ti fogtok fordítani egy Purgatori-képregényt. Én azt szeretném megkérdezni, hogy ez mikor várható, vagy már megvan, hol lehet elolvasni?
Köszönettel:
Gara
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése