HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Blixxxa:
Azért még ne mondjatok le teljesen rólunk... vagy inkább rólam... Gözerővel keresek fordítót, de még nem sikerült olyat találnom, aki ingyé csinálná.
Amúgy a Tarot nagyon tetszett, várom a folytatást.
Ja és WARHAMMER 40K forever!!
regnar:
--- Idézet ---de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is
--- Idézet vége ---
Kinek éppen mihez csinál kedvet, igaz?
Micho:
--- Idézet ---A beharangozó alapján démoni mélységeket zombiseregeket és kifordult végtagokat vártam, részben nem kellett csalódnom. (Ennél kevesebbért is lett már füzet jelszavazva, nem? )
--- Idézet vége ---
de
hogy magamat idézzem:
--- Idézet ---ma kiment Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya képregény első száma mindenképp megér egy pillantást... vagy kettőt... a későbbi számok alapján, ahogy belenéztem, pedig érik neki a jelszavas szekció... de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Köszönöm az infót, a Tarot képregényt már megnéztem:-)
--- Idézet vége ---
és milyen volt?
Gara84:
Köszönöm az infót, a Tarot képregényt már megnéztem:-)
És elnézést talgaby, a neved elírása sajnos szándékos volt, de már lecseréltem a szemüvegem :-)
Gara
regnar:
Elolvastam a Fekete Rózsa Boszorkányát.
A beharangozó alapján démoni mélységeket zombiseregeket és kifordult végtagokat vártam, részben nem kellett csalódnom. (Ennél kevesebbért is lett már füzet jelszavazva, nem? )
Az egész nem tűnik rossznak, tényleg szépek a rajzok, eddig pergő a kaland, van benne minden, szellemek, szörnyek, temető, stb.. EGyedül a boszi zavar. Abszolut nem illik a környezetbe a szado-mazó ruhájával és az idomaival. Nem azt mondom, hogy nem hagynám, hogy megbüntessen de nekem ebből a környezetből kissé kilóg. Valami visszafogottabb, kevésbé sailormoon-os és Barbarellás beütésű karakter jobban menne a történethez - szerintem.
A grafika nekem bejön, bár néhol iszonyúan túlzsúfoltak a rajzok, úgy kell kibogozni, hogy ki-kivel van. A hátterek nagyon részletgazdagok, de ez elmondható az egész füzetről. a színek kissé erőteljesek, talán egy halványabb árnyalat jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek, jól néz ki.
a fordítás és beírás szerintem jól sikerült, magyarosak és jól szerkesztettek a mondatok.
Így elsőre kissé vegyes a kép, a boszi még zavar, de meglássuk a következő füzetet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése