HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Micho:
Frissültünk!
•Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya #001
riddler:
nem nagyon tudjuk megcsinálni...most kérdeztem. de ha szerzel nekem amazonról eredetit,eskü csináltatok egy magyart most kérdezek épp körbe minden ismerősöm,hogy ki szokott amazonról rendelni...te amúgy újat rendeltél vagy használtat,mert most nézem h van mindenféle.
avman:
--- Idézet ---köszi,szerintem én is az amazont választom,és vkivel megrendeltetem,mert szintúgy hülye vagyok ehhez...a te fordításod is próbáltuk kinyomni rendesen könyvformába (olyan cégnél dolgozok ahol ez rendes ipari minőségben lehetséges) csak a méretek nem stimmelnek és még a grafikus variál vele:) de azt is meg akarom csináltatni,meg az eredetit is szeretném beszerezni. mindenesetre kösz az infot,várom a folytatást!
--- Idézet vége ---
kapok egy "fordítói" tiszteletpéldányt? :DDDDD
riddler:
köszi,szerintem én is az amazont választom,és vkivel megrendeltetem,mert szintúgy hülye vagyok ehhez...a te fordításod is próbáltuk kinyomni rendesen könyvformába (olyan cégnél dolgozok ahol ez rendes ipari minőségben lehetséges) csak a méretek nem stimmelnek és még a grafikus variál vele:) de azt is meg akarom csináltatni,meg az eredetit is szeretném beszerezni. mindenesetre kösz az infot,várom a folytatást!
avman:
--- Idézet ---értem,köszi a választ. az eredetijét meg lehet vásárolni vhol?
--- Idézet vége ---
itthon max ha vmelyik pesti képregényboltban megrendeled és meghozzák. ne kérdezd mennyiért. bővebben néz körbe a képregényneten vagy itt vmelyik fórumon ki mit ajánl.
én az amazonon hozattam meg ismerőssel (én ehhez tökhülye vagyok + hitelkártyám sincs), aki gyakorta rendel. az övével együtt jött asszem, így csak az árat engedte kifizetni... olyan 2e ft-ban volt. de a postaköltség ami nagyon drága, asszem az is 3-5e ft körül mozog.
http://www.amazon.com/gp/product/074344647...2164642?ie=UTF8
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése