HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Oliwer:
Nyah, gondoltam kommentelemezt a faja kis képregényt...hogy őszinte legyek, nem vagyok biztos benne hogy egy az egybe értettem miről szólt....de nagyon igyekeztem ám Jah, Blixxxa, te mondtad, hogy a te munkád soha nem dicsérik? Mert ez nekem nagyon tetszett!!
Chavez:
Köszönök mindent, ami 18 éven felülieknek szól!
Köszönök minden horrort!
És .......szóval kösz!
Micho:
Frissülés!
•Dog Moon - Telihold
Micho:
--- Idézet ---Hát én személy szerint egy kicsit többet vártam ennél. Szerintem marhára kaotikus.
--- Idézet vége ---
nameg elborult de hát mit várhattunk a kreditoldal után? minden részben más fényképet raknak fel magukról a szerzők... de volt, hogy az író/rajzoló feltette az apjának a fényképét is a kreditre, aki épp akkor halt meg... és azt írta oda, hogy szerinte a mosolyát mindenkinek látnia kell. (persze biztos tisztelettel írta) a színező csajsziról is lesznek merészebb képek
és persze ahogy néztem előkerülnek még a Tarot kártyák nekem az az érzésem, hogy az alkotók valójában is "boszorkányok", tehát tudják mit csinálnak.
--- Idézet ---boszorkányoknak az első varázslat amit megtanitottak, valószinüleg a mágikus mellplasztika lehet.
--- Idézet vége ---
Panzerfaust:
Hát én személy szerint egy kicsit többet vártam ennél. Szerintem marhára kaotikus. Az a baj vele, hogy vannak oldalak amik teszenek mások meg nem. Na meg lehetne több jelentősége a kártyának, ha már tarotnak hívják. Amúgy annyira nem rosz, lehet lessz jobb is.
Amúgy azt nem tudom észrevettétek-e, de a boszorkányoknak az első varázslat amit megtanitottak, valószinüleg a mágikus mellplasztika lehet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése