Örültem, hogy láttam a Haláli hullák hajnalát, mivel ez a létező legjobb zombis film szerintem. Nem, nem azért, mert tiszta poén, hanem mert igazi rajongók keze munkát dícséri a film. Szóval rajongók készítették rajongóknak ebből rossz dolog eleve nem sülhet ki. És a filmben a rengeteg poén mellett megtalálható a kemény társadalomkritika is (mint a legtöbb zombis filmben, csak itt határozottabban). Vegyük például, amikor még nincsenek zombik, és Shaun utazik a buszon. A buszon ülő arcokon végignézve mindenki olyan mintha zombi lenne. Csupa egyéniség nélküli, unott arc. Így nem is csoda, hogy nem tűnnek fel nekik a zombik sem este az utcán, sem pedig a boltban reggel:) És ez az egyetlen szívfájdalmam, mivel ezeket az apró dolgokat a képregény nem adja vissza. De szerintem aki elolvassa az úgyis vagy látta, vagy ez után látni fogja:) Tetszik a honosításban, hogy a szövegek tényleg abszolút a filmet idézik. Várom a köv részt, mivel annak az elején lesz az egyik kedvenc részem . Szóval csak így tovább!