HálóZsák fórumok > OFF topik
Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 10., 12:25:02 ---Most nézem, hogy állítólag ez is 3D-s lesz. Jobb is, nem valószínű hogy az animék stílusának amerikai másolása jól állt volna a Star Warsnak.
--- Idézet vége ---
Ja 3D-s, de az animés beütés marad, de ez nem rossz dolog :D Mármint nem tudom, hogy hány amerikai mesét nézel, ami rendelkezik animés beütéssel, de pl az Avatar, Legend of Korra, Voltron, Castlevania mind zseniális és mivel a Resistance főszereplője egy pilóta és az egész sorozatot részben a vadászgépek ihlették, és az anime pont olyan műfaj, ahol az ilyen fajta mozgásokat rendkívül jól meg tudják jeleníteni szerintem látványos lesz a végeredmény :)
Goten56:
Most nézem, hogy állítólag ez is 3D-s lesz. Jobb is, nem valószínű hogy az animék stílusának amerikai másolása jól állt volna a Star Warsnak.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 10., 00:52:53 ---Inkább úgy fogalmaznék, hogy nincs marketingje, de remélem, hogy tényleg minden rendben van és jó sorozat lesz.
--- Idézet vége ---
Ez sem teljesen igaz elvégre a legtöbb információt pl, hogy októberben rajtol, az első rész szinopszisát, hogy mely cég fejleszti hivatalos forrásokból kaptuk csak esetlegesen a célközönség nem mi voltunk, hanem a különböző csatornák, amik megvásárolják a sorozat külföldi forgalmazási jogait...
Goten56:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nincs marketingje, de remélem, hogy tényleg minden rendben van és jó sorozat lesz.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 09., 21:20:57 ---Igen, részben ezért is terveztem elolvasni az Ahsoka regényt, de így inkább megvárom a TCW új részeit.
A X. résszel a Kylo-Rey-Finn történetet zárnák le. Sok értelme mondjuk nem lenne.
Akkor a Solo-Lando-Maul sztori folytatódhat egy esetleges Boba Fett-spinoffban? Ez nagyon jó lenne.
Persze, a TCW mindenkit jobban érdekelt, de az kicsit nyugtalanító, hogy a Rebelsről már 4 éve februárban szinte minden nyilvánosságra került, a Resistance meg 2 hónap múlva elvileg indul, még semmi nincs róla.
--- Idézet vége ---
Jaaaa ez a kettészedős baromság? Totál hülyeség egy tonna youtuber stb abból csinál pénzt, hogy hülyeségeket dob be a Star Wars-ról vagy más felkapott cuccokról ez is egy ilyen pöcegödörből került elő... mármint gondolj bele Abramsék már megírták a forgatókönyvet és nekiálltak forgatni pont most ugrana be nekik, hogy hoppá túl hosszú lett? Ennél vannak hihetőbb összeesküvéselméletek is :D
Ezt nem tudom, de Star Wars Story filmek még érkezhetnek...
A TCW csak egyszer 10 éves... de mindegy is... ezer meg egy oka lehet, hogy így játsszák meg a Resistance marketingjét... az, hogy nincs számunkra nyilvánvaló magyarázat az nem azt jelenti, hogy nem létezik... pl lehet, hogy ennyi idő elég rá... majd a 10 éves évfordulón elmeséli Filoni vagy nem :D De nem kell fölösen aggódni minden miatt... tudjuk, hogy érkezni fog és ennyi...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése