HálóZsák fórumok > OFF topik

Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon

<< < (12/18) > >>

tomcsi80:
Bob Igner kísérlete a félévente Star Wars film ötlete elbukott, amit most beismert. Pedig a Solo film alacsony bevétele az amerikai rajongók bojkottálásának köszönhető.

https://port.hu/cikk/mozi/visszavonulot-fuj-a-disney-nem-lesz-evente-uj-star-wars-film/article-55166?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

zajrus:
Hogy legyen is itt valami az utóbbi pár napban bemutatkozott a kánonban Dash Rendar, és a droidja Leebo, valamint Bollux és Blue Max és a legmeglepőbb mind közül: Kup, a '86-os Transformersből:

Goten56:
Csak jöjjön már a trailer :D

Meg fogom nézni ha hazaértem, kíváncsi vagyok  ;D

Kár, mert egészen tűrhető ahogy kinéz. :hehe:

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 10., 14:21:58 ---Elég nehezen tudom a 3D-t, meg az animés beütést egyszerre elképzelni, de a remélhetőleg hamarosan megjelenő trailer után biztos könnyebb lesz. Belenéztem azokba amiket írtál. Full Metal Panic, Slayers, Evangelion és School Days rajongóként úgy látom, semmi közük az animés látványvilághoz. Kicsit sem tetszenek. De szerencsére a látvány másodlagos, inkább a történet legyen jó.

--- Idézet vége ---

Én sem tudom, hogy mire gondolnak, de majd meglátjuk :D

3D-s animéhez lesd meg a Space Pirate Captain Harlock c. filmet (2013) :D

Amiket felsoroltál egy az egyben animék... annyit biztosan mondhatok már most, hogy a Slayersre nem fog hasonlítani :DDD

Goten56:
Elég nehezen tudom a 3D-t, meg az animés beütést egyszerre elképzelni, de a remélhetőleg hamarosan megjelenő trailer után biztos könnyebb lesz. Belenéztem azokba amiket írtál. Full Metal Panic, Slayers, Evangelion és School Days rajongóként úgy látom, semmi közük az animés látványvilághoz. Kicsit sem tetszenek. De szerencsére a látvány másodlagos, inkább a történet legyen jó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése