HálóZsák fórumok > OFF topik
Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon
Goten56:
Igen, részben ezért is terveztem elolvasni az Ahsoka regényt, de így inkább megvárom a TCW új részeit.
A X. résszel a Kylo-Rey-Finn történetet zárnák le. Sok értelme mondjuk nem lenne.
Akkor a Solo-Lando-Maul sztori folytatódhat egy esetleges Boba Fett-spinoffban? Ez nagyon jó lenne.
Persze, a TCW mindenkit jobban érdekelt, de az kicsit nyugtalanító, hogy a Rebelsről már 4 éve februárban szinte minden nyilvánosságra került, a Resistance meg 2 hónap múlva elvileg indul, még semmi nincs róla.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 09., 18:08:59 ---Szerintem 1 hónappal ezelőtt senki se tartotta reálisnak a TCW folytatását. :D
Na ebben az egyben egyetértünk ;D Szerintem se lenne semmi értelme, legfeljebb akkor, ha J.J. rendezné. A távolabbi dolgok szerintem nagyban függnek a mostaniak fogadtatásától is. Ha jól tudom, a spinoffok helyzete is bizonytalan. A Resistance sorozattal minden rendben lehet? Csak mert 2 hónap múlva premier, és nemhogy előzetest, de hivatalos képeket se láttunk még.
--- Idézet vége ---
Hááát... de ott tudtad, hogy van készítői szándék arra, hogy valamilyen formában elmeséljék... ráadásnak mégha magát az eventet nem is - Siege of Mandalore - mesélték el eddig, utalásokkal szépen körvonalazták...
Ezt nem egészen értem... mármint úgy magában 1 X. résznek nem lenne értelme egy X-XII-nek simán :D Rendezőnek meg igazából az eddigiek közül Rian Johnson vagy JJ bármikor jöhetne, de reménykedem benne, hogy valamikor ráéreznek a rendező választásra, mert bár időben észbe kapnak ahhoz, hogy mi ne maradjunk hoppon, de azért a Solo esetén a marketingidő nagyját és vele együtt a bevételt bukták...
Az az egész egy felfújt kacsa volt, később nyilatkozták, hogy minden oké a be nem jelentett projektekkel :D Ahogy levettem a Disney szándékosan áldozta be a Solo bevételét (nem engedték, hogy itt is csúsztassák a premiert, megkapták a plusz pénzt az újraforgatásokra, illetve nem kaptak kiemelt marketinget, amivel a forgatással elvesztegetett marketing-időt behozhatták volna - és igen ennyit számít a marketing) annak érdekében, hogy a Lucasfilm orrára koppintson a csúszó premierek és a menesztett rendezők miatt... itt egyedüli valós hátulütő az lehet, hogy mostantól csak harcedzett rendezőket keresnek, ami nem rossz rövid távon, de látva, hogy az MCU mennyit profitál a tehetséges, de viszonylag ismeretlenebb rendezőkből valahogy találni kéne egy arany középutat...
Nem tudom... lehet a TCW 10. évfordulúja miatt az SDCC-n inkább azt tolták nem akarták egymás nyakára rakni a kettőt... most meg mire lefutott nagyjából jött az EP IX forgatás megkezdése... szóval hamarosan jönnek majd az infók :D
Goten56:
Szerintem 1 hónappal ezelőtt senki se tartotta reálisnak a TCW folytatását. :D
Na ebben az egyben egyetértünk ;D Szerintem se lenne semmi értelme, legfeljebb akkor, ha J.J. rendezné. A távolabbi dolgok szerintem nagyban függnek a mostaniak fogadtatásától is. Ha jól tudom, a spinoffok helyzete is bizonytalan. A Resistance sorozattal minden rendben lehet? Csak mert 2 hónap múlva premier, és nemhogy előzetest, de hivatalos képeket se láttunk még.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 09., 12:21:36 ---Reménykedni mindig lehet :D
Arról a pletykáról mit gondolsz, hogy X. részt is csinálnak?
--- Idézet vége ---
Persze, csak érdemes olyan dolgokban reménykedni, amiknek akár megközelítőleg van reális alapja :D
Úgy önmagában semmi értelme :D Úgy új trilógiának én speckó örülnék, de most kevés esélyét látom... nem tudom a hogyan továbbot, de szerintem most Rian Johnson trilógiájáé a főszerep és David Benioff és D.B. Weiss filmsorozatáé... filmek terén még várnunk kell szerintem az EP IX-ig, hogy jobban ráláthassunk a jövőre... addig meg a TV fog aratni jön a Resistance, a Favreau-féle élőszereplős sorozat és a The Clone Wars új évad illetve nem lepne meg, ha siker esetén bővítenék a portfóliót...
Goten56:
Reménykedni mindig lehet :D
Arról a pletykáról mit gondolsz, hogy X. részt is csinálnak?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése