HálóZsák fórumok > OFF topik
Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon
Gorgonita:
Mondjuk arra mindig kíváncsi lettem volna, hogy mit keresett egy a reaktortérbe vezető (?) központi akna a trónteremben. Lehet, hogy most megtudjuk? :headscratch:
Goten56:
Na pont ezért hanyagolom a legtöbb SW fórumot. Olyan emberek írkálnak többségükben, akiknek a 8. rész a Star Wars csúcsa, és minden rossz, ami régi vagy jó.
A fehér villanást ki lehet magyarázni ha nagyon akarják.
Milyen emlék lehet az?
KiD:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 20., 13:19:48 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Április 20., 13:05:04 ---Én szeretem a Sötét birodalmat, de szerintem Palpatine visszatérése ellenére hangulatos képregény, nem pedig amiatt.
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 12:56:55 ---Ez egy érdekes észrevétel, én személy szerint szeretem a Sötét birodalmat, de a Sötét birodalom II és a Birodalom vége kevésbé tetszik.
--- Idézet vége ---
Most nem rólatok beszéltem, hanem különböző SW fórumok tagjainak véleményeire utaltam, akik szerint egy emlékezetes, jó és értelmes pillanat sincs abban a trilógiában, és az SW képregények legaljának tartják a sorozatot.
--- Idézet vége ---
Nem vettük magunkra, én legalábbis nem... csak gondoltam hozzáfűzöm, hogy én sem kifejezetten a császár visszatérését szeretem benne.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Április 20., 13:05:04 ---Én szeretem a Sötét birodalmat, de szerintem Palpatine visszatérése ellenére hangulatos képregény, nem pedig amiatt.
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 12:56:55 ---Ez egy érdekes észrevétel, én személy szerint szeretem a Sötét birodalmat, de a Sötét birodalom II és a Birodalom vége kevésbé tetszik.
--- Idézet vége ---
Most nem rólatok beszéltem, hanem különböző SW fórumok tagjainak véleményeire utaltam, akik szerint egy emlékezetes, jó és értelmes pillanat sincs abban a trilógiában, és az SW képregények legaljának tartják a sorozatot.
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 12:56:55 ---Arra tippelnék, hogy Palpatine valahogy túlélte az esést, és még a Halálcsillag felrobbantása előtt elhagyta azt.
--- Idézet vége ---
Az nehezen ment volna neki, ugyanis miután "földet ért" a Halálcsillag energiaközpontjában (úgy emlékszem az volt annak a résznek a neve), atomjaira robbant. Ha felidézed magadban a pillanatot, volt ott egy nagy fehér villanás is.
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 12:56:55 ---Örülnék, ha C-3PO nagyobb szerepet kapna a filmben, de valószínütlennek tűnik, hogy a trilógia lezárásában egy droid memóriájával szenvedjenek, és ha fontos lenne, akkor miért vinnék csatába, ahogy az előzetesben látható?
--- Idézet vége ---
Mert az emlékeiben rejlik a kulcs amivel rá tudnák bírni a galaxist arra, hogy felvegye a kesztyűt és szembeszálljon az Első Renddel. A szerint a bizonyos pletyka szerint legalábbis.
KiD:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 12:56:55 ---Ez egy érdekes észrevétel, én személy szerint szeretem a Sötét birodalmat, de a Sötét birodalom II és a Birodalom vége kevésbé tetszik. Arra tippelnék, hogy Palpatine valahogy túlélte az esést, és még a Halálcsillag felrobbantása előtt elhagyta azt. Örülnék, ha C-3PO nagyobb szerepet kapna a filmben, de valószínütlennek tűnik, hogy a trilógia lezárásában egy droid memóriájával szenvedjenek, és ha fontos lenne, akkor miért vinnék csatába, ahogy az előzetesben látható?
--- Idézet vége ---
Én szeretem a Sötét birodalmat, de szerintem Palpatine visszatérése ellenére hangulatos képregény, nem pedig amiatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése