HálóZsák fórumok > OFF topik
Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon
Recsi:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 20., 14:54:01 ---Mondjuk arra mindig kíváncsi lettem volna, hogy mit keresett egy a reaktortérbe vezető (?) központi akna a trónteremben. Lehet, hogy most megtudjuk? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Onnan vette ki Palpatine a zoxigént az áramot.
Gorgonita:
Akkor lehet az akna ezt a rengeteg lézerlöveget fűtötte fel energiával.
HeirToGrievous:
Nem tévedsz, tényleg egy torony tetejében volt, viszont a látszat ellenére nem volt az annyira védtelen:
Egy másik oldal szerint még a Csillagrombolók lövéseit is kibírná.
Gorgonita:
Azért is érdekes ez az akna dolog, mert ha jól tévedek, akkor a trónterem egy torony tetején volt, ami kiállt a HCs oldalából. (Könnyű célpont a lázadóknak, de Palpi biztos bevédte valami Sith praktikával.) Ezek szerint tehát az aknát még a toronyba is felvezették. Olyan hiba lehet ez is, mint az eredeti filmben a láncreakció, amit aztán a Zsivány Egyesben javítottak ki, Galen Erso tervezésének tudva be a dolgot. Ezért gondoltam hogy esetleg magyarázatot kapunk most erre is, pláne ha megpiszkálják Palpatine halálát.
Goten56:
Az szerintem csak azért volt ott, hogy Palpatine zuhanhasson egy nagyot. Aztán 16 évvel később Darth Maul is ugyanígy tudott esni egy nagyot miután Kenobi megölte. Vajon Kylo Renre is ez a sors vár? És ki löki/dobja/vágja le? Mondjuk Palpatine, ezzel bosszút állva Vader unokáján?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése