HálóZsák fórumok > OFF topik

Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon

<< < (9/18) > >>

Goten56:
Ez egy érdekes észrevétel, én személy szerint szeretem a Sötét birodalmat, de a Sötét birodalom II és a Birodalom vége kevésbé tetszik. Arra tippelnék, hogy Palpatine valahogy túlélte az esést, és még a Halálcsillag felrobbantása előtt elhagyta azt. Örülnék, ha C-3PO nagyobb szerepet kapna a filmben, de valószínütlennek tűnik, hogy a trilógia lezárásában egy droid memóriájával szenvedjenek, és ha fontos lenne, akkor miért vinnék csatába, ahogy az előzetesben látható?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Április 20., 10:53:43 ---És úgy összességében mit gondoltok a IX. részről? Mit vártok tőle? Palpatine feltámadásának sokan örülnek, de ez kevés ahhoz hogy megmentse a trilógiát. R2-D2 kihagyása az előzetesből elég rossz jel.

--- Idézet vége ---

Nekem ezzel a " Palpatine feltámadásának sokan örülnek" résszel csak az a bajom, hogy most olyanok csinálnak emiatt maguk alá örömükben, akik mindig is rühellték a "Sötét Birodalom" trilógiát.

Nem rég olvastam egy pletykát a fenét, a youtube-on láttam egy videót a IX. részről, hogy mire utal a cím, hogy "tér vissza" Palpatine, és hogy egy másik pletyka szerint miért akarják visszaállítani C3PO memóriáját, és ha mindez igaz... :omg: :omg: :omg:

Gorgonita:
Sokat nem várok tőle, de azért örülök, hogy Abrams készíti. Szerintem ő jól tud hangulatot teremteni, megidézni (lásd szuperlézer roncsa). A Super 8, a Star Trek, a ST Beyond, a Force Awakens mind tetszettek, csak az ST Into Darkness-el állok hadilábon, de arról maga is elismerte, hogy nem érezte igazán sajátjának a történetet, amikor forgatta.

Goten56:
És úgy összességében mit gondoltok a IX. részről? Mit vártok tőle? Palpatine feltámadásának sokan örülnek, de ez kevés ahhoz hogy megmentse a trilógiát. R2-D2 kihagyása az előzetesből elég rossz jel.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Április 18., 12:33:29 ---
--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. Április 17., 22:50:59 ---Ha Rey-ről kiderül, hogy Solo vagy Skywalker...

--- Idézet vége ---
...akkor tökön szúrom magam.

--- Idézet vége ---

Mondjuk egy fokkal több értelme lenne, mint ez a nézőkhöz kibeszélős, "a szüleid senkik voltak" szöveg, amire minden árva egyetlen értelmes válasza a "ki nem szarja le, hogy híresek-e, attól még meg akarom őket találni, te hülye" mondat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése