HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (20/32) > >>

zoli:
Üdv, A  ComiXology oldalon,   sikerült elolvasni pár oldalt UXM  vol2 ből. { 14#-18# } hm ....hát...lehet hogy az írója. 1, Vagy Oz könyvet olvasott, vagy  2,  Alice tükörországban című regényt a  stílusa szerintem olyan ;)   Kösz  :worshp:   Plusz meg találtam  a Kábel és Deadpoolban az a rész ahol Rinó visszavág  Deadpoolnak. És a Kábel és Deadpool  5# számot  ;}  U.I.  REMÉLEM . Lesznek honosítva.  Jó sztorik. Egy kis  Jules Verne beütéssel. { 19. századi technikával.}

zoli:
Üdv, meg ugyi Terminátor film robotja is az .Folyton ölre mennének ,hogy ˝Ez az én ötletem volt, nem mert az enyém ˝ Kösz. :worship:Most olvasgatom GeexKomixon a Kritikákat .HM...na ugye az íróknak is vannak elég elrúgaszkodott történetei pl  Az Uncanny x-men vol 2. 16  vagy a 14.szám ahol Buldózer \Kolosszus szét roppantja az egyik klón fejét. ; }

zoli:
 :whistle:

Asys:
Zoli, már régóta meg akarom kérdezni, nem muszáj válaszolnod...
Hány éves vagy?

zoli:
Üdv. Van-e Starknak , olyan folyékonyfém\ alakváltó  a testet fokozatosan befedő  páncélzata. :nemtudom:Mint pl az X-0 manowar, Boszorkánypenge jellegű  szerelése. HM meg fogom nézni a füzetben, ha nincs akkor  ö is készíthet egyet . És mivel minden kiadónál van hasonló alapra-ötletre alapuló sztori  a Marvel ,könnyen kivághatná magát a plágium vád alól  ;), mondván ,Nézzétek hiszen mád kiadóknak is vannak hasonló képességű figurái mégsem lopás .{ pl Plastickman [ DC]-Mr Fantasztikusf Marvel]    }Kösz  :worship:,U.I. Megnéztem, van . Úgyhogy   mivel a többi kiadó ,akik hasonló ötletekre { és sok ilyen van }építenek ,elnézte nekik .Erre szokták mondani hogy ˝ Saját és idegen ötletek nyomán ˝

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése