HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv, A ComiXology oldalon, sikerült elolvasni pár oldalt UXM vol2 ből. { 14#-18# } hm ....hát...lehet hogy az írója. 1, Vagy Oz könyvet olvasott, vagy 2, Alice tükörországban című regényt a stílusa szerintem olyan ;) Kösz :worshp: Plusz meg találtam a Kábel és Deadpoolban az a rész ahol Rinó visszavág Deadpoolnak. És a Kábel és Deadpool 5# számot ;} U.I. REMÉLEM . Lesznek honosítva. Jó sztorik. Egy kis Jules Verne beütéssel. { 19. századi technikával.}
zoli:
Üdv, meg ugyi Terminátor film robotja is az .Folyton ölre mennének ,hogy ˝Ez az én ötletem volt, nem mert az enyém ˝ Kösz. :worship:Most olvasgatom GeexKomixon a Kritikákat .HM...na ugye az íróknak is vannak elég elrúgaszkodott történetei pl Az Uncanny x-men vol 2. 16 vagy a 14.szám ahol Buldózer \Kolosszus szét roppantja az egyik klón fejét. ; }
zoli:
:whistle:
Asys:
Zoli, már régóta meg akarom kérdezni, nem muszáj válaszolnod...
Hány éves vagy?
zoli:
Üdv. Van-e Starknak , olyan folyékonyfém\ alakváltó a testet fokozatosan befedő páncélzata. :nemtudom:Mint pl az X-0 manowar, Boszorkánypenge jellegű szerelése. HM meg fogom nézni a füzetben, ha nincs akkor ö is készíthet egyet . És mivel minden kiadónál van hasonló alapra-ötletre alapuló sztori a Marvel ,könnyen kivághatná magát a plágium vád alól ;), mondván ,Nézzétek hiszen mád kiadóknak is vannak hasonló képességű figurái mégsem lopás .{ pl Plastickman [ DC]-Mr Fantasztikusf Marvel] }Kösz :worship:,U.I. Megnéztem, van . Úgyhogy mivel a többi kiadó ,akik hasonló ötletekre { és sok ilyen van }építenek ,elnézte nekik .Erre szokták mondani hogy ˝ Saját és idegen ötletek nyomán ˝
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése