HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (21/32) > >>

zoli:
Üdv. Úgy látszik a DC -nél létezik  olyan ,néhányszor használható aztán eldobandó ellenfél ,{ főleg  Superman  }akivel NEM tud mit  kezdeni . Hi-Tech , Cerberus,Vérszomj , stb Ráadásul  a Semic rosszul  válogatott { találom szerűen } kiadott részek .Ráadásul mindegyik szereplő ezek közül csak egy-egy  részben volt  . Ezért értetlenek voltak a történetek .Kösz

Ben Reilly:
Cerberus egy ismeretlen eredetű mesterséges lény, aki amellett, hogy képes mások levágott fejeit életben tartani, átvenni a tudatukat, emlékeiket és személyiségüket, egy zsoldos terrorista. Tattamalia nevű a DC univerzumban létező ország bérelte fel, hogy mérjen csapást a LexCorp (Lex Luthor cége) metropolisi székhelyére. Cerberus kiborgot és robbanóanyagokat vitt oda, de Superman elfogta a kibernetikus lényt. Cerberus ezután egy Rorc és egy Belcher nevű őrnagyot küldött Metropolisba a cég ellen, de megint kudarcot vallott. Később Cerberus elfogta Lois Lane-t, magába olvasztotta Metallo-t de Superman végül elkapta.

Első megjelenése a Man of Steel 1. számában volt.

zoli:
Üdv,oké :bravo: de ha nem kérdés akkor,azért  és nem baromság akkor maradhat. ;) KŐSZ, :worship:.Na akkor a kérdés , hogyan tért vissza Tommy ,a lány,aki papír   vékonyságúra  tud lapulni és át csússzani a réseken. Hiszen a rohadék MartalócoK  meg ölték őt , hiába próbált menekülni . És kicsoda Cerberus a DC-nél . Érdekes de a saját  DC karakter lapján is csak annyi adat van róla ,hogy 7 számban szerepelt. { Tudjátok ,az a hasszájú , cserefejes } hm..jobb szó hilyán  egy olyan   izé .Kösz

hopkin:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 10., 00:06:29 ---Üdv,és elöre is bocs azért amit most mondok  .Nem értem hogy miért lettem ide számüzve :nemtudom:. Főleg az Off topikbl. Ami tényleg elég széles körű . A filmes, a sport, számitógépes , képes , stb alfejezetek vannak. S persze tudom hogy  , értelem szerűen , ezekben a témákban a  az oda való ,oda vonatkozó dolgokról kell írni.De nekem ebben a topikon belüli altopik  címe a csevej-chenölben olyan dolgokról lehet írni  ,kérdezni  . Ami nem illik a  Filmes,Sportos, stb témába .

--- Idézet vége ---

Talàn azért mert te nem az off-topicba, hanem a marvel dc spoiler topicba írtál folyamatosan olyan bődületes ertetlenségeket, ami minimàlis jó szàndékkal tartozik csak oda. Már alapból nem értem ha felfogod az off-topic létezését és értelmét akkor miért nem oda kezdted írogatni az agymenéseidet.

Micho:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 10., 00:06:29 ---Nem értem hogy miért lettem ide számüzve :nemtudom:.
--- Idézet vége ---

senki sem várja, hogy megértsd, csak maradj ebben a topikban... ha van kérdésed máshová, akkor is itt tedd fel, és ahogy mondtam, itt is válaszolni fog neked az, aki akar.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése