HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (18/32) > >>

zoli:
ÜDV,Megtaláltam a Marvel Universe Wiki oldalt, ahol elég részletesen ismertetik a karaktereket. Köszönöm.  :worship:

Sepi:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 16., 11:51:44 ---3. KÉRDÉS. Észre vették-e, hogy Parker megváltozott . {Superior Spiderman }

--- Idézet vége ---
Nehéz lett volna nem észrevenni, hiszen meghalt.

zoli:
Üdv, szeretném tudni hogy,1. KÉRDÉS. Tommy a Morlock  lány hogyan tért vissza a halálból  :headscratch:. Hiszen ahogy már mondtam  az UXM 210#-ben végeztek vele a Martalócok. Mégis feltűnik későbbi számokban is. Pl  Szintén az UXM 529 # -ben is.   :nemtudom:.   2, KÉRDÉS.  Mire célzott azza  Susan  Richars,  hogy a férje teste változik  vagyis olyan mint az lassan olvadó  jégkrém { szerintem akkor kb úgy nézhet  ki  mint az olvadt viaszgyertya, vagy műanyag  }  Mi történt vele. 3. KÉRDÉS. Észre vették-e, hogy Parker megváltozott . {Superior Spiderman }
 Az Ajánló. OLDALAK. 1. Képtelenség. hu 2.Holcimamawrds. hu 3. Printsreen.hu 4. Rinus Roelofs. Index { Érdekes témák oldalai }   Kösz.

zoli:
Üdv, mai ajánlat. TALÁLMÁNYOK. 1.Rátai Dániel 3D-s tolla a hivatalos neve, Leonar3do,  { Forrás, Wikipédia.} Ez olyan 3D  technika ami a számítógép képernyőjén lehet térhatású dolgokat rajzolni, vagyis a virtuális térben. 2. egy másfajta 3d-s toll { Külföldi} ennek a neve 3Dooler. Ez a fajta  inkább a  3D-s nyomtatók családjába tartozik. Vagyis TÉNYLEGESEN a térbeli alakzatokat lehet készíteni. Abból a műanyag szerű  plasztikus anyaggal ami ki jön belőle. { Forrás.  Technet. hu.} 3. Sipdron  Erdélyi Dániel találmánya még 1979-böl . Könnyű  rátalálni az írására. Mert tele van olyan a sarkára állított kockákkal amiben egy kérdőjel van. {Az a fajta jel ami a  [szerintem] vacak minőség FíreFox  keresőjébe be írjuk az ő betűt , majd ráklikkelünk a Searcra , az jel jelenik meg. Én kipróbáltam  be írtam az ő betűt majd klikk a keresőjére .Ez ti is ellenőrizhetitek   ;) .DE viszont a cikk végén csodaszép  szürke és fehér spidronokból  kialakított ábrák vannak.  MÁS. Javaslataim a Tudástár bővítésére . 1, Morlockok.  Tagok, képességek, életrajz, stb. Esetleg honosíthatnátok a Morlockok 2002-es 4  részes minit. 2. Az Embertelenekkel ugyan ez. Köszönöm

talgaby:
Én nem, inkább te, ha a végén meglátod, hány százalékát írom át, mert a hivatalos kézikönyvben marhaságokat írtak és lefordítod. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése