HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (17/32) > >>

zoli:
Üdv.Köszönöm a válaszaitokat.  U. I . Tényleg érdemes megnézni Rinus  Roelofs munkáit, nem semmi amit tud az ürge az biztos.  ITT tényleg érdemes a Képek { Google} keresőt  használni. Így legalább látszanak a művei.Vagy hasonló művek vannak a Deviantart oldalon. Csak írjátok   be a keresőbe a Topmod  szót, HŰ azok a találatok amit kiad  azok is LENYŰGÖZŐEK.   :worship:

matrixhv:

--- Idézet ---Üdv, igen az elme cserére gondoltam. Tommyról a sztorit nem olvastam a 529ben. Csak a szereplők közt említette  Csomic Vine.Onnan gondoltam hogy visszatért. Bocs. Kösz  :worship:
--- Idézet vége ---

Én sem olvastam, a Marvel wikia oldalon néztem meg most. Mert emlékszem a régi Semices X-Menből, hogy rövid úton elintézték. Nem tűnt olyan karakternek, hogy évtizedek múltán visszahozzák.

Marvel wikia
Comic Vine
comicbookdb oldalakról szoktam kihámozni, ha érdekel valami.
Meg persze ott vannak a specifikusabb oldalak is, amik pl. az X-Men, vagy az Avengers, stb. köré csoportosulnak.

Gorgonita: köszi, ez nekem új. Kb. a 6-ik számíg nézegettem (gyenge angol tudással).

Gorgonita:
 Mivel Octopus doki Parker bőrében Pókemberként már gyilkosságot is elkövetett az Avengersnek is feltűnt a dolog. Vizsgálat alá is vetették, de az agyalap tagok (Stark, Pym) épp akkor nem voltak elérhetők, így Oki megőrizte a titkát. Peter egy barátnőjének is gyanús lett a dolog, és megfogadta hogy kinyomozza. De innen már nem olvastam tovább ezt az újabb rétestésztát.  :D

zoli:
Üdv, igen az elme cserére gondoltam. Tommyról a sztorit nem olvastam a 529ben. Csak a szereplők közt említette  Csomic Vine.Onnan gondoltam hogy visszatért. Bocs. Kösz  :worship:

matrixhv:

--- Idézet ---Idézetet írta: zoli - Ma - 11:51:44

3. KÉRDÉS. Észre vették-e, hogy Parker megváltozott . {Superior Spiderman }

Nehéz lett volna nem észrevenni, hiszen meghalt.
--- Idézet vége ---

Zoli: igen, meghalt, és annak idején rengeteg oldal lehozta, hogy meghalt Peter Parker (nem képregényesek is).
De ha úgy érted, hogy a környezete észrevette-e hogy valami nem stimmel... nos az elme csere természetesen személyíség változással járt. Szóval másképp reagált dolgokra, és az ellenfeleinek is feltűnhetett, hogy változott a stílusa. Persze ebből nem arra gondol mindenki, hogy Ő nem is Peter. Gondolom.

Tommy: különböző információs oldalak szerint ez Uncanny X-Men 210 volt az első és egyetlen feltűnése. Az 529-ben csak említették, vagy valakinek a látomása volt, ilyesmi. Szóval nem támadt fel.

Zoli: épp most akartam javasolni a Marvel wikia oldalt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése