HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (16/32) > >>

zoli:
Üdv, csak azért gondoltam hogy, kb 50. számok körül vége. Mert ha kiderítik  hogy, Oki imposztorkódik, Parkerként. Akkor annyi neki. Hacsak Pétert ,vissza hozzák abból, amennyi még meg maradt belőle. {Remélem.Majd csak sikerül nekik} Ha meg nem. Egy Marvel legendával kevesebb  :(  .De olvastam a Sörözőben másokat is ki akarnak csinálni. Hm...majd elpártolnak tőlük az olvasóik. Ki derült-e azóta melyik Bosszú Angyal halt meg. Majd csodálkozhatnak,miért csökken az olvasó táboruk.  Kösz. :worship: U.I. Tényleg sok  Avengers cím van már.

Gorgonita:
 Ha jól emlékszem egy Massacre nevű tömeggyilkost tett el láb alól, de azóta lehet Vészmanóra is sort kerített.

zoli:
Üdv,köszönöm. Igen,  így van. Bele számítják  a Marvel Lexikonokat is, és a Kézikönyveket is amiben ismertetik.  Így már kijön  a 19 szám.{Na akkor ez olyan mint a statisztikai adatok ;}  } Pl ha össze adnánk a különböző statisztikai adatokat Magyar országon is ,akár 50 millió lakos lehetne. pl, Nyugdíjasok száma,plusz, Állás keresők száma, plusz, 18 év alattiak száma, plusz, Sportolok száma,plusz Képregény rajongok száma,stb. Mind ezeket külön főnek véve és összeadva. Kiderül hogy nálunk akár 25 millió ember élhet  ; D.Kösz U.I.  Ha jól tudom,akkor Vészmanót nyiffantotta ki. Póki-OkiDoki  a Superior#16-ban. Félek hogy mind a három cím { Superior, Avenging, Scarlet,}véget ér ,úgy az #50 kőrül. Most néztem meg a 2014 januári kínálatot . Jó, lesz még Superior #26, #27 ,DE kitart-e az  #50 -ig. .Más. Miben különbözik az IDW\ Marvel  Póki  az ˝Igazitól.˝Láttam  ők is  meg írták Gwen halálát. Kösz.

matrixhv:

--- Idézet ---Üdv, hm ...érdekes  a Comic Vine-n az áll hogy Tommy összesen  19 számban szerepelt. Annak ellenére ,hogy UXM 210.ben elintézték .PL UXM 529-ben, az X-MEN 126-ban, stb.  :headscratch: .Lehet hogy tényleg csak említés , vagy  emlékezés formájában. Kösz. U. I. beleolvasva a Wolvwerine and X-men  néhány számába.{ a ComiXologi oldalon} Nekem úgy tűnik, mint ha kissé humorosabb történetek lennének, a többi X-Men címhez képest. A Uncanny  X-MEN   vol 2. -ben  Mr Sinister nagyon furán viselkedik a főld alatti Londonban. { Lehet hogy enyhén becsavarodott  ; }    } Kösz.
--- Idézet vége ---

Nem tévedtem (csak akkor, ha a Marvel Wiki is), csak egyszer szerepelt ténylegesen. Nézd meg figyelmesebben a 19 szám borítóját, és láthatod, hogy nem mind angol. Sőt ha rákattintasz, kiírja, milyen kiadás. Pl. az az X-Men 126 brazil kiadás, stb. De szerepelhet esetleg más forrásokban Handbookban, vagy gyűjteményes kötetben, stb.

A comicbookdb.com megnevezi az Uncanny 210-et, egy finn X-Men közlést, meg egy Marvel Handbook-ot. Ebből leszűrheted, hogy egyszer szerepelt.

Nem állítom, hogy ezek az oldalak tévedhetetlenek, de nekem mint laikusnak megfelelnek.

zoli:
Üdv, hm ...érdekes  a Comic Vine-n az áll hogy Tommy összesen  19 számban szerepelt. Annak ellenére ,hogy UXM 210.ben elintézték .PL UXM 529-ben, az X-MEN 126-ban, stb.  :headscratch: .Lehet hogy tényleg csak említés , vagy  emlékezés formájában. Kösz. U. I. beleolvasva a Wolvwerine and X-men  néhány számába.{ a ComiXologi oldalon} Nekem úgy tűnik, mint ha kissé humorosabb történetek lennének, a többi X-Men címhez képest. A Uncanny  X-MEN   vol 2. -ben  Mr Sinister nagyon furán viselkedik a főld alatti Londonban. { Lehet hogy enyhén becsavarodott  ; }    } Kösz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése