HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv,és elöre is bocs azért amit most mondok .Nem értem hogy miért lettem ide számüzve :nemtudom:. Főleg az Off topikbl. Ami tényleg elég széles körű . A filmes, a sport, számitógépes , képes , stb alfejezetek vannak. S persze tudom hogy , értelem szerűen , ezekben a témákban a az oda való ,oda vonatkozó dolgokról kell írni.De nekem ebben a topikon belüli altopik címe a csevej-chenölben olyan dolgokról lehet írni ,kérdezni . Ami nem illik a Filmes,Sportos, stb témába .Tehát {nekem legalább is azt súgalja hogy }ott szabad,kötetlen, beszélgetést lehet folytatni bármi olyan témáról ami érdekel engem { vagy talán mást is }.Olyan könyvek amit olvastunk, olyan emberek akik érdekes dolgokkal foglalkoznak PL A 3D -s toll fel találója , művészek ,épitészek, tervezők , mondjuk azok akik a Magyar art .izében is szerepelnek . Vagy a hasonló témájú Amerikai Devianartban szereplő emberek akik munkáját érdekesnek találjuk. Mind a két oldal elég széles körű , igy a fényképészektől ,müvészi színvonalú számitógépes alkotásokig sok téma szerepel .Szerintem ezekről a témákról is lehet\ lehetne ott beszélni . Kősz
zoli:
Üdv, köszönöm a választ :worship:
talgaby:
Ööö… nem. Az érdeklődők körében elég ismert magától is, és nem dedikált képregényes (pláne nem honosító) oldal.
zoli:
Üdv. Belehetne-e a Linkek közzé sorakoztatni egy újabb társoldalnak a GEEKZ .Blog.hu -t. Ott is érdekes ismertetök vannak pl a képregényekről , filmekről , stb . Kösz. :worship:
zoli:
Üdv. Köszönöm a válaszokat. Biztos a Borg adoptálta \ asszimiláta Holokívetitőket és teleportokat hogy álcázzák magukat és így jobban elvegyülhetnek és gyorsabban eltűnhetnek . :worship:. MÁS .Van néhány ötletem arra hogy hogyan lehetne jobban felhasználni azt a két DC karaktert akit találtam és csak { szerintem ,sajnos } keveset szerepeltek. Hi.tech- röl , és B.E.M. -ről van szó . Pl 1.Hi-tech-et ellenfélként akkor , szinte bármilyen fegyverrel egybetud olvadni .A hadtechnikai tudást pedig az internetre kapcsolódva bármikor feltöltheti az agyába. Ha pozitív karakter akarnék csinálni belőle akkor pedig pl amolyan univerzális szakembert aki szerszámokat tudna magához olvasztani . A szükséges szaktudást pedig szintén elsajátíthatná a számítógépéhez kapcsolódva. 2 . B.E.M. pedig mivel kaméleon szerű beolvadó -átvevő képességével néhány terepen kiválóan tudná kamatoztatni a tudását. PL Erdő, Roncstelep, Elhagyott gyár, Sziklás vidék , stb . Csak hasonulnia kell az ottan viszonyokhoz . És az ellenfél csak annyit észlelne hogy pl egy fa pofán vágta . Vagy egy autó roncs belerúg. Vagy egy szikladarab elgáncsolja . stb. u i. Nyugottan lehet véleményezni a felvázolt terveimet. Én magamnak egy kicsit jobb kettest , vagy egy gyengébb közepest adnék . Kösz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése