HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (22/32) > >>

zoli:
Üdv,és elöre is bocs azért amit most mondok  .Nem értem hogy miért lettem ide számüzve :nemtudom:. Főleg az Off topikbl. Ami tényleg elég széles körű . A filmes, a sport, számitógépes , képes , stb alfejezetek vannak. S persze tudom hogy  , értelem szerűen , ezekben a témákban a  az oda való ,oda vonatkozó dolgokról kell írni.De nekem ebben a topikon belüli altopik  címe a csevej-chenölben olyan dolgokról lehet írni  ,kérdezni  . Ami nem illik a  Filmes,Sportos, stb témába .Tehát {nekem legalább is azt súgalja  hogy }ott  szabad,kötetlen, beszélgetést lehet folytatni bármi olyan témáról ami érdekel engem { vagy talán mást is }.Olyan könyvek amit olvastunk, olyan emberek akik érdekes dolgokkal foglalkoznak PL A 3D -s toll fel találója , művészek  ,épitészek,  tervezők , mondjuk azok akik   a Magyar art .izében is szerepelnek . Vagy a hasonló témájú  Amerikai Devianartban  szereplő emberek akik munkáját érdekesnek találjuk. Mind a két oldal elég széles körű , igy a fényképészektől ,müvészi színvonalú számitógépes alkotásokig sok téma szerepel .Szerintem ezekről a témákról  is lehet\ lehetne  ott beszélni . Kősz

zoli:
Üdv, köszönöm a választ  :worship:

talgaby:
Ööö… nem. Az érdeklődők körében elég ismert magától is, és nem dedikált képregényes (pláne nem honosító) oldal.

zoli:
Üdv. Belehetne-e  a Linkek közzé sorakoztatni  egy újabb  társoldalnak a GEEKZ .Blog.hu -t. Ott is érdekes ismertetök vannak pl a képregényekről , filmekről , stb . Kösz.  :worship:

zoli:
Üdv. Köszönöm a válaszokat.  Biztos a Borg adoptálta \ asszimiláta   Holokívetitőket  és  teleportokat hogy álcázzák magukat és így jobban elvegyülhetnek és gyorsabban eltűnhetnek . :worship:. MÁS .Van néhány ötletem arra hogy hogyan lehetne  jobban felhasználni azt a két DC karaktert akit találtam és csak { szerintem ,sajnos } keveset szerepeltek. Hi.tech- röl , és B.E.M. -ről van szó . Pl  1.Hi-tech-et ellenfélként akkor , szinte bármilyen fegyverrel egybetud olvadni .A hadtechnikai tudást pedig az internetre  kapcsolódva bármikor feltöltheti az agyába. Ha pozitív karakter akarnék csinálni belőle  akkor pedig  pl amolyan univerzális  szakembert  aki szerszámokat tudna magához olvasztani . A szükséges szaktudást  pedig szintén elsajátíthatná  a  számítógépéhez  kapcsolódva. 2 . B.E.M. pedig mivel  kaméleon szerű  beolvadó -átvevő képességével  néhány terepen  kiválóan tudná kamatoztatni a tudását. PL Erdő, Roncstelep, Elhagyott gyár, Sziklás vidék , stb . Csak hasonulnia kell az ottan viszonyokhoz . És az ellenfél csak annyit észlelne hogy pl egy fa pofán vágta . Vagy egy autó roncs belerúg. Vagy egy szikladarab elgáncsolja . stb. u i. Nyugottan lehet véleményezni  a felvázolt  terveimet. Én magamnak egy  kicsit jobb kettest , vagy egy gyengébb közepest adnék . Kösz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése