HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (12/105) > >>

jst222:
Hát ez azért illúzióromboló, de hát végül is ezek csak képregények, nem akarom vér komolyan venni.
Mondjuk ez óriási baki!

Ben Reilly:
Madame Necc ezen "megmozdulása" csak egy apró hiba a Marveltől, ahol sokszor azt sem tudja a jobb kéz mit csinál a bal.

Sepi:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 29., 12:18:10 ---Ezeket a Pókemberről szóló összefoglalókat az első sorozatról teljesen saját erőből készítitek, vagy Marvel Comics Database vagy egyéb segítségével (ha szabad ilyet kérdezni :) ) ?

--- Idézet vége ---
Hogyne szabadna.  :) Teljesen saját erőből készítem őket, a Database-t csak pár apró adathoz szoktam használni, mert ugye régen nem mindenhol voltak feltüntetve az eredeti alkotók neve. Valamint néhány mellékszereplő nevének szoktam ott utánajárni, hiszen én sem ismerhetek fel mindenkit a Marvel univerzumban, akin nincs jelmez.  :D

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 29., 12:18:10 ---Számomra a tetőpont az indexképek elemzése volt, ha engem kérdeztek, a legjobb az 1.-től a 48.-ig volt.

--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett. Azért majd a következő részben is lesznek jó indexképek, mert a többi sorozatban is voltak nagyon jól sikerültek.  ;)

--- Idézetet írta: jst222 - 2013. Június 29., 23:24:18 ---A Madame Necc-es cikkel kapcsolatban elolvastam a Final Chaptert, ahol a halhatatlanságot kapta, de ott is a széke nélkül sétálgatott még a szertartás előtt. Ez hogy lehet? Már mikor először olvastam akkor se értettem. És ez ellentétes azzal is amit az összefoglalóban olvashattunk.

--- Idézet vége ---
Ez egy jó kérdés, mert én nem olvastam ezeket a sztorikat, de majd Ben (vagy talgaby), ha erre jár, megválaszolja.  ;)

jst222:
A Madame Necc-es cikkel kapcsolatban elolvastam a Final Chaptert, ahol a halhatatlanságot kapta, de ott is a széke nélkül sétálgatott még a szertartás előtt. Ez hogy lehet? Már mikor először olvastam akkor se értettem. És ez ellentétes azzal is amit az összefoglalóban olvashattunk.

Usagi Yojimbo:
Köszönöm a 16. galériát! :worship: :worship: :worship:
Számomra a tetőpont az indexképek elemzése volt, ha engem kérdeztek, a legjobb az 1.-től a 48.-ig volt. Ezeket a Pókemberről szóló összefoglalókat az első sorozatról teljesen saját erőből készítitek, vagy Marvel Comics Database vagy egyéb segítségével (ha szabad ilyet kérdezni :) ) ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése