HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
kabaman:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Június 26., 06:53:56 ---Az, hogy a mailcímünkre (Főoldalon Kapcsolat menüpont) elküldesz egy-két oldalt mutatóba, megírod, összesen mennyi van… és ha nem túl szörnyűek, akkor kimegy a FanArt nevű részlegünkbe akkor, amikor végre nem felejtem el (mint egy ideje általában a kapott amatőr műveket). :)
--- Idézet vége ---
Köszönöm a segítséget, hamarosan küldöm!
talgaby:
Az, hogy a mailcímünkre (Főoldalon Kapcsolat menüpont) elküldesz egy-két oldalt mutatóba, megírod, összesen mennyi van… és ha nem túl szörnyűek, akkor kimegy a FanArt nevű részlegünkbe akkor, amikor végre nem felejtem el (mint egy ideje általában a kapott amatőr műveket). :)
kabaman:
Sziasztok!
Kabaman vagyok, és szabadidőmben szívesen rajzolok képregényeket. A Hálózsák.tlof oldalt középiskolás korom óta rendszeresen látogatom (hogy szaladnak az évek...). Rendelkezem már kisebb történettel, és jelenleg is dolgozok újakon.
Egy másik fórumról (inkvizítor.hu) küldtek ide, azt mondták, itt sokkal több embert találok, aki szívesen olvasgatná a műveimet. Nagyon szeretném, ha minél többen elolvasnátok ezeket, minden hozzászólás és építő jellegű kritika jöhet!
Remélem a téma ehhez a topikhoz illik a legjobban, ha nem, privátban szóljatok rám, és átrakom máshová ;)
Mielőtt őrült módjára elkezdeném feltöltögetni bárhová a képeimet, tudtok javaslatot tenni, hogyan osszam meg a őket?
Picasa album/Google+ mappa, esetleg tömörítve egy mappában? Mi az elfogadott módszer itt erre, a Hálózsákon?
Üdv:
Kabaman
Rebellis:
Van valami hír a "Hegy" c. képregényről, aminek itt is olvasható a 0. része? Ki lesz adva/lesz-e folytatva, stb. ?
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Április 26., 22:03:17 ---A 24. oldalon Superman bal csuklóján Wonder Woman egyik karperece van, vagy mi a szösz??? :blink:
--- Idézet vége ---
Az a karperec annak a jelmezének a része ami éppen leszakad róla. ;)
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Április 26., 22:03:17 ---Hm, nekem nemrég volt szerencsém olvasni a tizenvalahányas számokból több Pókembert is, és Kraven első megjelenésekor egyszer elhangzott egy Warren tanár úr név, szóval szerintem az volt az első megjelenése, hacsak nem névazonosság volt, szóval szerintem korábban volt az első megjelenése.
--- Idézet vége ---
Azt az első megjelenést a Marvel honlapjáról másoltam be. Bár persze ők sem megbízhatóak a saját karaktereik történetének ismeretében.
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Április 26., 17:15:56 ---Sepi, mindig ünnep végiglapozni az újabb és újabb gallériákat. :worship:
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Genzo - 2013. Április 26., 21:20:27 ---Én is nagyon szeretem ezt a kiadványt. :)
--- Idézet vége ---
Köszönöm. :D Igyekszem is, hogy minél gyakrabban okozzon örömöt a galéria. Remélem hamarosan vissza tudok állni a havi frissítéshez.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése