HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
zoli:
Üdv, na ilyesmire gondoltam akkor amikor azt mondtam, hogy a nagyobb kiadók toborozhatnának új munkatársakat ,azok közül akik ilyen fan art munkákat küldenek be a szerkeztöségbe ,és elég szinvonalasnak tartják ezeket a műveket ,később meg hivhatnák őket kólégának hogy dolgozzanak velük .Hiszen itt is elég jó amatőr munkák vannak fent ;)
Blue S:
Nagyon tetszett az új magazin, nálam is az indexképek vitték a pálmát. Még a Semices kiadás idején nézegettem mindig a füzeteket, és próbáltam rájönni, hogy mi alapján néznek ki úgy ahogy. A Pókembert ritkán figyeltem, de az X-Ment annál inkább. Örülök, hogy lesz folytatása a cikknek. :D
Farek:
Wanda káosz mágiájának tagadása Bendistől, amit aztán nagy nehezen és fogcsikorgatva megmagyaráztak, de baromira izzadtságszagúan.
Nyilván van még egy rakás példa, de azt hiszem, elég a Túlontúlit említenem... kiből Bendis egy mutáns nemembert (Inhuman) csinált...
Usagi Yojimbo:
A legfrissebb Marvelok terén nem vagyok otthonos, tudnál mondani egy-két példát?
Ben Reilly:
A Marvel képregények csak az elmúlt 10 évben olyan bakikat vonultattak fel, és olyan eltéréseket még címeken belül is, hogy aki komolyabban ismeri a dolgokat, az fogja a fejét.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése