HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (102/105) > >>

regnar:
Igen láttam a lángoló versenyautót. Korrekt  .

Nos még ha más is a koncepció, nekem bejött ez a kék borító. Az egyik legjobb.   Persze az utána következő képregény nélkül csak egy kép lenne   Úgyhogy együtt jó az egész.

Micho:

--- Idézet ---Én olvasom a LEGOt!!!!! Mindegyik részét olvastam!!
--- Idézet vége ---
helyes, helyes    

--- Idézet ---Borító. Nem rossz. Sőt! Nekem bejött ez a kék hatás. Kicsit darkos hangulatot sugallt, így nem tudom, mit várjak a képregénytől, mi lesz benne? Úgyhogy tetszett. De a borító alapján biztosan valami gonoszság lesz benne  . Persze ez nem tudom mennyire volt tudatos, de nekem ezt tükrözte a borító.
--- Idézet vége ---

a borítókat úgy kell nézni, hogy nem szervesen kapcsolódnak a történethez, hanem amolyan "isnpirált" dolog  tehát mikor elkezdtük Letsgo-val ezt az egészet, megegyeztünk, hogy rendes képregény formába öntjük a fényképeit, amik word-ben voltak. így el kellett készítenünk a borítókat is. anno összeszedtem a google-n egy csomó Nascar témájú háttérképet, és azóta Troll montázsol belőlük minden részhez egy új borítót. csak annyi kérésem volt, hogy mindegyik más színű legyen...  a mostani ugye kék, de nekem ez jön be a legjobban, naon vadító a csaj rajta  a szembogarában észrevetted a felgyulladt versenyautót? cool  

regnar:
Sziasztok.

Én olvasom a LEGOt!!!!! Mindegyik részét olvastam!!

És most meg is véleményezem az új részt    

Borító. Nem rossz. Sőt! Nekem bejött ez a kék hatás. Kicsit darkos hangulatot sugallt, így nem tudom, mit várjak a képregénytől, mi lesz benne? Úgyhogy tetszett. De a borító alapján biztosan valami gonoszság lesz benne  . Persze ez nem tudom mennyire volt tudatos, de nekem ezt tükrözte a borító.

Képregény. A szokásos LEtsGO minőség. Sok kép, mintha filmkockákat néznék. Tetszik, de néha talán a kevésbé fontos részeknél lehetne nagyobbakat ugrani az "időben" képileg, bár ez csak egy vélemény, nem kell megfogadni, mert akkor lehet, hogy elveszik a képregények eddigi feelingje.

Beírás. Néhány hibát találtam, de nem rossz. A mondatok hangulata, frissessége és fiatalossága megy a lego műfajhoz  

kedvenc mondataim: "kezdődhet az akció!  Imádom a dinamitot!"    

" ...Mit csináljunk a sportelnökkel? Túszul ejtjük, vagy ropogósra sütjük?
 - nyugi tartsuk magunk a tervhez.
 - Jó, tudom, csak vicceltem"                                                                  Hihhetetlenül gonosz a robbantós figura     a kedvencem lett!!!

4. oldal első kép. "el kell a segítséged" az inkább "elkel"

11. oldal "és meg van rá..." a meg van egybe kell írni ebben a környezetben.

11. oldal "adóság" két s-el kell írni. adósság.

006-16 oldal újra a megvan-e kérdés merült fel. Itt is egybe kell írni.

006-32 "ropogósra, sütjük" a vesző elírás, nem kell.

Tetszett ez a rész is, és várom, hogy mi lesz a végkifejlete a rablási akciónak.

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Lego - Nascar #006-os része.

hmm... szomorúan látom, hogy a múltkori frissítés óta senki sem szólt hozzá a témához. Aki olvasta/olvassa Letsgo szerzeményeit, az írhatna pár sort buzdítás képpen, ha van egy kis ideje rá.  köszönjük  

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Lego - Nascar #005-ös része.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése