HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (103/105) > >>

öreg pajtás:
hopp, itt ki is szúrtam egy tipikus hibát, kedves Letsgo. Mostanra már ez elfogadott dolog más fórumokon is, hogy két hozzászólást nem írunk egymás(magunk) után, rövid időn belül. (tehát ha a másodikat holnap írtad volna, az nem baj) ezt úgy tudod korrigálni, hogy a hozzászólásodban, felül, megnyomod a "javít" gombot, és folytathatod, ha kifelejtettél valamit (vagy elgépeltél) utána pedig görgess alulra, és a "hozzászólás szerkesztése" gombbal tudod ismét elküldeni.  most kitörlöm a regnarnak címzett válaszod, és a Porthosnak címzettbe írd be a fentebb említett módon. köszi

időközben láttam, hogy még többet is írtál, azokat is abba a hozzászólásodba illeszd be. nem nehéz

letsgo:
Szia Porthos kár, hogy még nem tudtad elolvasni, de lehet mire eljutsz odáig addigra már fönt lesz az ötödik rész és akkor dupla élvezet lesz.

Szia Regnar. Igen az új e-mailt már megkaptam és válaszoltam is rá. Az új részek haladnak igaz most az iskola miatt kicsit lassabban. De igyekszem!

Szia Admin. Bocsi, hogy többször írtam emás után. Többé nem fordul elő   igérem   Amugy szívesen válaszlok bárki kérdésére ha valakit még érdekel a Lego készítése. És nyugodtan lehet írni az e-mail címemre.

öreg pajtás:
Szia Letsgo, regnar!

Ha véletlenül olyasmiről is leveleztek, ami esetleg másokat is érdekelhet (hogy készülnek a Lego képregények, stb) akkor velünk is osszátok meg itt, mert kíváncsiak vagyunk rá.  

regnar:
Szia Letsgo  

Küldtem neked új emailot...  

Hogy haladsz az új részekkel?

Spidáj:
Sajnos még nem  
Mikor legutóbb jó net közelébe jutottam :mikor sokat dumáltunk msn-en
Akkor kiment a fejemből  
De tuti el fogom olvasni mer király  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal