HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
letsgo:
Hello mindenki. Aki olvasta a Nascar képregényt és szívesen véleményezné akár pozítiv akár negítiv szempontból annak a véleményét szívesen meghallgatom. Ide nyugodtan írhat. Válaszolok mindekinek.
letsgo:
Szia Gorgonita. Örülök, hogy még egy plusz ember elolvasta a Nascart. Örülök annak is, hogy tetszik. A peronos jelenet, nekem is nagyon tetszett, igaz csak utólag jutott eszembe. A robanos poén már rajtad kivül Regnarnak is nagyon bejönn. Említetted, hogy túl sokáig mutatok egy jelenetet. Ugyan ezt mondta Regnar, úgy, hogy lehet van benne valami. Igazából néha én is úgy érzem, hogy túl sokáig mutatok valamit.
Regnar ez neked is szól: Ez lehet attól van, hogy én régen filmet csináltam és ott mindig képkockákat fotoztam és azt vágtam össze és lehet, hogy ez megmaradt bennem. De megpróbálok majd erre oda figyelni! Igérem
A többi rész is nagyon jó! Sőt ami majd jönni fog a hetes az érdemes lesz majd megnézni!
Gorgonita:
A legutóbbi Nascar-t én is elolvastam.
Tetszett a búcsúzkodás a peronon. Ott olyan volt mintha filmet néztem volna. No meg az előbb említett ropogós poén is ott van a szeren.
Viszont néha sokáig mutatsz egy jelenetet. pl amikor beszállnak a furgonba. Ezt egy-két képpel is be lehetett volna mutatni, és akkor gyorsabban haladhat a sztori.
Egybként jó kis szórakoztató képregény. Majd lehet, hogy a korábbi részekre is időt szakítok.
Daredevil:
Üdvölet mindenkinek!
Micho irányított ebbe a táma, amikor felmerült az Alternetív univerzumok topicban, hogy talán folytatnám a Hiúzt. Nos az a szomorú helyzet állt elő, hogy ezzel nem boldogulok, mert egy másik képregényt kezdtem el írni, amit a barátom rajzolna és ha elég jó lenne, akkor menne a Marvelhoz. Ezt csak azért írom ide, hogy érthető legyen miért írk e topicba.
Akkor kezdjünk bele: A sztori egy Andre Thomas nevű srácról szól, aki egy nap különös képességeket vesz magán észre. Sokkal gyorsabban fut és nagyobbakat ugrik, mint egy átlagos ember. A srác mestere (a kölyök ninjutsuzik) elárulja neki, hogy ó egy olyan lénynek a (nem feltétlenül genetikai) leszármazottja, akit a japán szellemek arra termtettek, hogy megvédje a világot egy Kanatasu nevű démontól, aki a káosz hírhozója. Az edzések során sorra jönnek további különleges képességek. Végül elkeni Kanatasu száját, de a befejezés azt fogja sugallni, hogy a démon még visszatérhet.
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.
letsgo:
Regnar: Örülök, hogy tetszett a képregény. És annak is örülök, hogy írtál a helyesírási hibákról. Ezeket a szavakat elolvasom és megjegyzem, már mint azt, hogy hogyan kell helyesen leírni. A borító nekem is tetszett és tényleg jól néz ki. Ez a kedvencem. Szóval köszi, hogy véleményezted. A folytatása igen izgalmas lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése