HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (83/105) > >>

Hachier:

--- Idézet ---Nem ismerem. Én csak a most készűlő sorozatomat fogom digitális fényképezővel csinálni. Amugy a Te képregényed ugye rajz film alapján készűlt, nem? Én nem ismerem ezt a rajzfilmet, ugyan olyan, mint a képregényed?? Biztos, hisz írtad is.
--- Idézet vége ---

Szó sincs róla! Csak a HálóZsák Team félrevezette az olvasóit...    Már az összes szerkesztőnek küldtem levelet ezügyben, és pár fórumon is jártattam már a szám, de eddig még semmi foganatja nem volt az egésznek.

Az Unreal Tournament nem rajzfilm (  ), hanem egy PC játék. FPS, ilyen ni:  

Semmiféle rajzfilm nem készült belőle. Amit félreértettek az az, hogy a beszólások egy része a magyar szinkronból (tudniillik a játék magyar szinkronjából) származik.

Mind a pályaterv, mind a forgatókönyv egyedi.

letsgo:
Nem ismerem. Én csak a most készűlő sorozatomat fogom digitális fényképezővel csinálni. Amugy a Te képregényed ugye rajz film alapján készűlt, nem? Én nem ismerem ezt a rajzfilmet, ugyan olyan, mint a képregényed?? Biztos, hisz írtad is.

Hachier:
HP PhotoSmart 635-tel. Nagyon jó gép, csak az nehezíti a dolgom, hogy a minimum fókusztávolság 750mm, ami LEGO-fotózásnál nem ideális.

letsgo:
Köszi, köazi. Amugy Te mivel csinálod a képeket???

Hachier:
Te jó ég! Ez nagyon szép munka egy telefonnal! De egyébként is... Szóval grati mégegyszer.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése