HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
letsgo:
Hát, pont a legjobb részt olvastad, szerintem. Mondjuk a versenyes is nagyon jó, de az utolsó mikor kiszabadítják az elnököt az nagyon tetszik nekem. Szóval ha még tovább olvasod lesznek még jó részek.
A hibák:
-helyesírás, az tényleg nagyon rosz, tudom, és az elkövedkezendő új sorozatomnál már Recsi átfogja nézni, szóvalaz már csak jobb lehet.
-képminőség: most fogsz meglepődni, mert nem is digitális fényképezővel készítem, hanem mobilal. Siemens ST 55-el. Viszont az új sorozatot már digitális fényképeőzvel lesz csináva.
Nagyon örülök, hogy sok dolog van ami tetszik a képregényemben. Viszont, hogy ne én arassam le azt a dicsőséget ami nem is az enyém, ezért elmondom, hogy a zöld lámpa nem tőlem származik, hanem a fox kidsen fut egy sorozat -Nascar- az egész ötlet onnan jött, így a zöld indító lámpa is. És még pár név....
Hachier:
Eddig háromat olvastam. Az első kettőt, meg az utolsót. De majd bepótolom a többit is. Nagyon jók a trükkök, é fantasztikus a MOC-felhozatal, amit az objektív elé társz. Ugyanakkor rengeteget fotózol. Nem kis munkád lehet benne tényleg. Öteletes és pergő. Negatívumnak talán két dolgot tudok felhozni, de ezek inkább csak kötözködések.
1. Helyesírás - talán a leggyengébb pontja az egésznek.
2. Képminőség - ez persze nem rajtad múlik, hanem a digitális fényképezőgépeden. Nálam a Brickreal is hasonlóan életlen lett, mert ott még nem jöttem rá, de Zenit és Nadír képei már pengeélesek. Ha érdekel, elmondom a trükkjét, nem szám.
A kedvencem egyébként a trükkjeid közül az első részben megjelenő stúdiónak a falón lévő képernyője, amelyben megjelenik a hírhez tartozó kép. Ezt nagyon jól kitaláltad. De ugyanakkor jó még az indítólámpák zöldje is. És még sorolhatnám.
letsgo:
Nem baj. Én a tanulás miatt nem tudok nap mint nap benézni. A MALUG-ra én is néha benézek. Jó oldal, főleg a galléria.
Örülök, hogy tetszett a fasor. Azt még karácsonykor tavagy elött vettem egy áruházban. Azóta megvan és most pont jól jött.
Persze, szívesen elolvasom, már várom. Ha akarod szívesen véleményezem. Ha akrod Te is véleményezheted az enyémet. Tényleg melyik részt olvastad el?? Mi vagy ki tetszik benne a legjobban??
Hachier:
Huhh. Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem vettem észre, hogy új hozzászólás érkezett a fórumba. Köszi a bíztatást. Egyébként a Műhely írója vagyok (itt lehet bepillantást nyerni az eredeti Zenit és Nadír regénybe, amiből legutóbb képregényt kezdtem készíteni, bár a weben még csak 1 fejezet van fenn) ezenkívül megveszekedett MALUG-os vagyok. Így lett a két hobbi metszete egy LEGO képregény... A Brickreal igazából egy teszt volt, hogy tapasztalatokat gyűjtsek a Z&N-hoz.
Apropó. Nagyon tetszett a reptér melleti fasor az egyik képregényedben. Annyira élethű volt, hogy elsőre nem is vettem észre a cserepeket, és azon tűnődtem, hogy honnan szedtél ilyen mératarányos fát...
PS: A Z&N első két részét 30 oldalnyi képregényt már elpstáztam Killjoynak... Remélem, mint hasonszőrű LEGO-fotós (szakmabeli ), hamarosan erre is tudsz vetni egy pillantást.
letsgo:
Szia Hachier! Elször is gartulálok a Lego munkádhoz, mélyen tisztelek amit csinálsz, lehet, hogy csak azért mert én is ezt csinálom, de mondjuk más oldaladról nem ismerlek, szóval azt tudom, hogy Neked is rengeteg munkág lehet a dízsletekkel, történettel, szöveggel és a többivel... és én ezt tapasztaltam saját börömön, hogy mennyi időt vesz el egy rész megvalósítása. Én is csak néztem mikor a hét rész után megszámoltam, hogy mennyi időbe telt, mire kész lettem vele, hát nem akarok vele büszkélkedni, a nyaram és utána még pár hónapom ráment de én szerettem és élvezem. És tök boldog voltam mikor kikerült ide a Hzs-ére, és nagyon jó érzésés volt nézni ahogy kint van a világhálón és mások olvasák, majd véleményezik a műved. Biztos, Neked is ilyen nagy öröm volt. Szóval csak annyit mondok, hogy jó munkát kívánok Neked!! Csak így tovább!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése