HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Hachier:
Köszi! ^_^
Spidáj:
Én is elolvastam a 0. és az 1. részt és mind2 teccett.
Áttekinthetőek, jól néznek ki, jó sztorinak igérkezik.
A szaltozós csávó nekem is teccik
Gratula hozzá
Hachier:
--- Idézet ---Zenit és Nadír:
De úgy gondoltam szavakban is leírom.. Nagyon tetszik
Kivitelezés 10-ből 15
--- Idézet vége ---
Köszönöm...
--- Idézet ---A történet majd alakul, arról még nem tudtunk meg sokat, de lekötött.
--- Idézet vége ---
A második fejezetben már többet megtudunk róla, a harmadikban meg már nyakig ülünk majd benne.
--- Idézet ---A mondatok érthetőek, és rengeteg szöveg van benne.
Mondjuk zárójelben annyit, hogy talán egy kicsivel lehetnének nagyobbak az oldalak...
--- Idézet vége ---
Igen, talán kicsit több is a szöveg a kellenténél, de eredetileg webképregénynek terveztem, és oda annyi szöveg kellett, hogy ne legyen túl nagy üres felület a kép mellett. A következő részekben már javulni fog a szövegeloszlás.
Az oldalakon majd próbálok nagyítani, de sajnos a PowerPointot (
Köszönöm még egyszer a kritikát.
regnar:
Zenit és Nadír
Először csak ennyit akartam írni:
De úgy gondoltam szavakban is leírom.. Nagyon tetszik
Kivitelezés 10-ből 15
Szépek a képek, nagyon tetszenek az átlátszó buborékok, az egész színes. Nagyon bejöttek az effektek. A zenekarnál a hangjegyek, akkor a videoüzenetek..
Azok a videokijelzők nagyon tetszettek.
A történet majd alakul, arról még nem tudtunk meg sokat, de lekötött.
A mondatok érthetőek, és rengeteg szöveg van benne.
Mondjuk zárójelben annyit, hogy talán egy kicsivel lehetnének nagyobbak az oldalak..
Nekem jöhet a többi is.
Meg egy dologra választ kérnék. Az első részben ki az a fehér sapkás fekete ruhás fazon aki szaltózik? nem igazán tudtam hova tenni? részeg?
letsgo:
Akkor ez egy PC-és játék, ami egyáltalán nincs képregényben. Ok. Világos. Amugy nem ismerem a játékot. De biztos, király, ahogy elnézem a képregényed!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése