HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
			Pepea:

Nagyon szépen köszönöm a Sepi's Gallery 4. részét! Nekem nagyon tetszik, csak nekem hiányzik Crossoverek, jó lenne összefoglalót készíteni. :) Munkái:  :bravo: :cool:

talgaby:

A karakternek van kb. négyfajta neve. A könyvben Gömbvillám volt, nálunk Villámgolyó, a Chronón... valami... kicsit kavarásos.

gabo:

Köszi a Sepi's Gallery 4-dik részét! A Polgárháború története mindig is nagyon közel állt hozzám (fáj is a szívem, hogy kevés ide kapcsolódó honosítás jelent meg!), tetszenek a képek és a borítók! Egy megjegyzés, ha az emlékezetem nem csal akkor nem Ágyúgolyó, hanem Villámgolyó  alakult át Bűnbánattá! Köszi még egyszer!!!  :worship:  :worship:

keildavid:

Nagyon jók ezek az újabb Fan Art képregények. :worship:
20 évvel később: érdekesen kezdődik ez a történet. Persze mivel ez még új és ez még csak kezdetnek számít, így akkor még elsőre ismeretlennek tűnnek. De ez nézőpont kérdése.
A Hegy - prológus: ez a képregény is tetszik. Azt, hogy sűrű lett a szöveg, szerintem az nem probléma. Mindig is jó, hogy van valamennyi szöveg. Mivel olvasnivalók is vannak és lesznek.
És ahogy most olvasom, a Hegy képregényből még lesz folytatása.
Sok sikert kívánok nektek! ;)

mahdi:

Köszönjük! :) Igen, a bubi-hibát sokan mondták, és természetesen mi is észrevettük. Ez főleg a limitált oldalszám miatt volt, nagyon sűrű lett a szöveg és kevés képre kellett elhelyezni, ráadásul a saját magunk által megszabott határidő is ott lihegett a nyakunkban. Persze nem keresünk kifogásokat, a saját hibáinkból tanulunk, ezért várunk minden építő jellegű kritikát. 
A Hegy első része nemsokára érkezik, immáron 45 oldalban. 
Bánk

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése