HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (34/105) > >>

Rebellis:
Örülök, hogy ide is ki lett téve a Hegy 0. része, mert nem hallottam eddig erről a kezdeményezésről, viszont kár lett volna róla lemaradni. Elnézek majd a honlapjukra, de gondoltam ide is írok.
Szóval, kellemes meglepetés volt. Szeretem a szerzői képregényeket, tetszik a lelkesedés, és örülök, ha valaki eljut odáig, hogy legalább megpróbálja.
Ez a képregény - annak ellenére, hogy nem hibátlan - kifejezetten szórakoztató volt, látszik, hogy végig lett gondolva hogy mit szeretnének és ami a legfontosabb, érdekel a folytatás. Gratulálok az alkotóknak, csak így tovább!
(Megjegyzésként csak annyi, hogy a buborékok sorrendje - tényleg csak pár helyen -  nem volt egyértelmű, és az első oldalon sok volt a szöveg. Ez nem lenne baj, de pont az első oldalon nem tartom szerencsésnek...Ettől eltekintve tényleg nagyon tetszett! )

Sepi:
Eddig még nem, de ki tudja mit hoz a jövő... :)

Gorgonita:
Klassz volt ez a Sepi Gallery. Végre megtudtam, hogy milyen magyarázattal oldották meg, hogy Köpeny és Kard az X-eknél kössön ki. Nem gondoltál még rá, hogy a gyűjteményedből jutubos tribüt videókat gyártasz, rockzenével, tokkal, vonóval és mágikus effektekel?  :)

Sepi:
Köszönöm a véleményeket, örülök hogy tetszett nektek ez a szám is. A következő pedig egy nagy durranás lesz, ha majd sikerül elkészítenem.  :brow:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Január 31., 09:38:26 ---Ebben a számban legjobban a karakterleírások tetszettek. Már régóta kíváncsi voltam Köpeny és Kard történetére, de sajnos nem tudtam beszerezni azokat a Csodálatos Pókember részeket( mert elég sok számon keresztül szerepeltek benne), de most már tudom, hogy kik is ők :D.

--- Idézet vége ---
Majd idővel itt is olvashatod azokat a számokat, de egyébként annyiban nem maradtál le semmiről, hogy ami a régi Csodálatos Pókemberben jelent meg, az még az első Köpeny és Kard mini volt, de az eredetük abban nem volt olvasható. Sőt, akkor azt még le se adták végig benne, a négy részből csak három jelent meg nálunk. Utána meg az egyik Marvel Team-Up történetet lehetett velük olvasni a CsP lapjain.

zozi56:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Január 31., 09:38:26 ---Ui.: A 3. szám nem található a Sepi's Gallery mappában, csak a főoldalon.
--- Idézet vége ---
Köszi, hogy szóltál, javítva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése