HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (32/105) > >>

Sepi:
Örülök, hogy tetszett nektek a magazin. :)

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Április 21., 14:40:47 ---viszont az Új mutánsok egynémely tagjára a 3. oldalon ráférne egy orrplasztika.

--- Idézet vége ---
Igazából szvsz azon a képen szerintem az összképet a színezés és a tus rajz vitte el rossz irányba. Azért néznek ki olyan furcsán a karakterek orrai.

--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Április 17., 10:42:49 ---A karakterleírásokat mindig is szerettem, régen volt egy nagy spirálfüzetem, abban fel voltak sorolva azok a karakterek, szupercsapatok, melyeknek volt ismertetője. (A füzet valahol elveszett.)

--- Idézet vége ---
Ennek biztos Ben is örül, hogy ennyi embernek tetszenek a karakterleírásai. Most első körben igyekszem úgy összeválogatni a leírásokat, hogy olyan karakterek legyenek a magazinban, akiket alapból úgy gondoljuk, hogy ismerjük, mégis nagyon kevés infót lehetett olvasni eddig róluk. Ebben a számban ilyen volt például Tarantula karaktere. A következő számokban is majd főleg olyan karakterekről lesznek leírások, akik a régi Semices képregényekben fel-fel tűntek, de akkoriban semmi bővebb leírást nem kaptak róluk az olvasók, maximum a levelezési rovatban egy-két mondat erejéig.

Galamb:
 Én is köszönöm! Nekem is a Pókfej- Fenegyerek kép tetszett a legjobban, viszont az Új mutánsok egynémely tagjára a 3. oldalon ráférne egy orrplasztika. Jók voltak a karakterleirások, a Marvel szuperhős osztag poénjai, szóval, jó kis kiadvány ez.

Köszönöm a Zalaman folytatását is! Bár nem éreztem annyira viccesnek, mint az előző részeket, viszont az új történetszál bejön, :worship: :worship: :worship:

Blue S:
Szép lett a magazin 5. száma is, nekem legjobban a Pókember-Fenegyerek rajz tetszett.
A karakterleírásokat mindig is szerettem, régen volt egy nagy spirálfüzetem, abban fel voltak sorolva azok a karakterek, szupercsapatok, melyeknek volt ismertetője. (A füzet valahol elveszett.)
Az új rovatok érdekesek, a tejbajszú hősökön jót derültem.  :D

talgaby:
Mert az még közel sem jelent meg, majd pár hét múlva.

Usagi Yojimbo:
Hello!
Láttam, hogy megjelent a Vadföld c. leírás, de nem tudom megnézni, mert nem engedi! :nemtudom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése