HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
			Sepi:

--- Idézetet írta: gabo - 2012. Június 02., 23:14:03 ---Külön köszönet a karakterlapokért!  :worship:
--- Idézet vége ---
Szívesen, de főleg Ben Reilly-t és talgaby-t illeti az érdem a karakterlapokért. Én már csak formába öntöm a szöveget. :) De szerintem a nevükben is mondhatom, hogy örülünk, hogy tetszenek.
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Június 03., 08:59:54 ---Jó ötlet volt a változatosság, de nekem az előbbi szám stílusa jobban tetszett. 
--- Idézet vége ---
Nehéz mindig olyat alkotni, ami mindenkinek tetszik, a jövőben biztos fog még alakulni a design, remélem sikerül majd úgy eltalálnom, hogy az majd neked is tetszen. ;)
Örömmel látom, hogy tetszett a Marvel Apes borítócsomag, nekem is tetszettek amikor kijöttek. Lesznek majd még hasonló tematikájú borítók a jövőben.

Usagi Yojimbo:

Köszi a Sepi's Gallery 6. számát!!! :worship: :worship: :worship:
Jó ötlet volt a változatosság, de nekem az előbbi szám stílusa jobban tetszett. Remek volt a Marvel Apes :hehe: ,és a karakterleírások is jól sikerültek.

gabo:

Köszi a Sepi's Gallery 6. részét! Nagyon jóra sikeredett mint mindig!
A Marvel Apes borítók a legtutibbak! Külön köszönet a karakterlapokért!  :worship:

Sepi:

Jó viszonyban vagyunk a kiadóval, és ennyi reklám belefér tőlünk is, hogy népszerűsítsük a kiadványait. ;)
Örülök, hogy tetszett ez a szám is, remélem továbbra sem fog csalódást okozni a válogatás senkinek sem. Van még pár ötlet a tarsolyomban.  :brow:

Usagi Yojimbo:

Én is szintén köszönöm az 5. részt! :worship: :worship: :worship:
Érdekes volt a kiadvány, és nekem is, mint az előttem szólóknak a Pókis és Fenegyerekes kép tetszett legjobban :bravo:.
Egyébként hogy-hogy hirdetitek a Kingpin kiadó kiadványait?

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése