HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Galamb:
Tényleg, Rozsit is kirakta, ha jól emlékszem a Főnix halálában. Kösz az infót.
talgaby:
A házában zajlott, ott azt tesz, amit akar. Nem egyszer fordult elő, hogy oda tévedt alakokat kissé odébb tessékelt.
Galamb:
Kösz az újabb részt! Nagyon tetszett, jó képeket válogattál össze, Bernek is köszönöm a karakterleírásokat, informatívok lettek. A Vörös Szellem leírásánál, azon meglepődtem, hogy Uatu közbeavatkozott a Szellem-lény csatába. Nem úgy van, hogy a a Szemlélők nem avatkoznak az eseményekbe, csak figyelnek?
Blue S:
Klassz lett a csajos különszám, néhány képet már ismertem, de nem voltak meg ilyen szép minőségben. Minden hölgyről sikerült fantáziát beindító rajzot berakni, azonban van egy kakukktojás: szegény Vadóc eléggé elvert állapotban lett ábrázolva.
Nekem is a Pókemberes rovat tetszett a legjobban, hatalmas munka lehetett ezt egy kigyűjteni. :worship:
gabo:
Köszi a Sepi's Gallery 7. részét! Nagyon tetszik ez a "Csak csajok" galéria! Nehéz kiválasztani melyik a kedvencem, mert egytől egyig jó képek! A Pókemberes borítók meg egyenesen igazi csemegék a képregény rajongóknak! Köszi még egyszer!!!! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése