HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2012 újdonságai - Szavazás!

<< < (7/10) > >>

Rebellis:
Nagyon örülök a Deadpoolnak, már annyi oldalon elkezdték, de mindig abbamaradt. :( Remélem itt nem így lesz és gyakran jön majd! :brow: Hajrá!!! :worship:

talgaby:
Lehet találni nyilvános trackeren egy értelmes seedeltségű torrentet is, amin ott van az összes ismertebb sorozat. Angol alapanyag van bőven, csak nekem van majdnem hét gigányi (bár abban benne van Korak, Tarzan felnőtt fiának saját ongoingja is), és ez még nem is az összes. Az illusztrált novellák és a kisebb kiadók sorozatai még nekem sincsenek meg.

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: apa1970 - 2011. December 30., 22:29:16 ---Úgy gondolom a hozászolók kifejtették a vágyukat az ágyék kötös dzungel hős kalandjai mellett. Tisztelt forditok ha már van elég anyag tegyétek meg és gondolkodjatok el rajta. Igazi hiánypotlás. Mellesleg én még a különöző északi nyelveken irott Tarzan képregényeket vittem a suliba és kobozta el az ofőm (Isten nyugosztalja).

--- Idézet vége ---

Engem személy szerint nem izgat a Tarzan téma, de aki szeretné olvasni őket (angolul) ,az nézzen fel a CanadaHun oldalán a képregények témába, és ott a 111. oldalnál találhat magának sokat :D

Predash:
Van egy meglepetésünk is. Egyelőre csak ennyit mutatunk. Egyelőre...  ;)

talgaby:

--- Idézetet írta: apa1970 - 2011. December 30., 22:29:16 ---Úgy gondolom a hozászolók kifejtették a vágyukat az ágyék kötös dzungel hős kalandjai mellett. Tisztelt forditok ha már van elég anyag tegyétek meg és gondolkodjatok el rajta. Igazi hiánypotlás.
--- Idézet vége ---
Egyelőre majd meglátom a Superman-Tarzan fogadtatását. Két másik crossover minit amúgy is szeretnék még vele, ám hogy utána lesz-e, az erősen függ a Superman/Tarzan sikerétől. Tisztelem kitet és Michót, amit csinálnak, de én ilyen kevés olvasóért biztos nem fogok dolgozni valamin, aminek nem vagyok fanatikusa. (Ezért fogom egyre biztosabban a korábbi terveimmel ellentétben leállítani a Macskanő után a DC-s csajsorozatokat is, egyszerűen akármennyi lelkesedés mellett sem éri meg.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése