HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
2012 újdonságai - Szavazás!
gabo:
Én természetesen a Marvel két képviselőjét várom a legjobban a Fátum és Deadpool képregényeket! Egy kis Superman - Tarzan crossover és WOW képregényekkel egytemben! Hajrá Marvel!! :worship:
apa1970:
Úgy gondolom a hozászolók kifejtették a vágyukat az ágyék kötös dzungel hős kalandjai mellett. Tisztelt forditok ha már van elég anyag tegyétek meg és gondolkodjatok el rajta. Igazi hiánypotlás. Mellesleg én még a különöző északi nyelveken irott Tarzan képregényeket vittem a suliba és kobozta el az ofőm (Isten nyugosztalja).
rico74:
Talán azért mert én pld. mindenképp a regényekből -nekem is megvan mind sőt többször is elolvastam mind a 24 kötetet- ill. a filmekből indulok ki. Johnny Weismüller szintén nagy favorit.
Tarzan hozzá tartozik az ifjúságomhoz Verne ill. Karl May regényeivel együtt. De említhetném még Cooper vagy Salgari kalózregényeit vagy hogy magyar példát hozzak fel Nemere ifjúsági regényeit.
Szóval nosztalgikusan közelítem meg a dolgot.
talgaby:
Ajjaj... sokkal többet vártok el ettől a három részes minitől, mint ami. Ezt még régen csak azért csináltam, hogy ki tudjak tölteni egy lyukat, ami végül magától befoltozódott, ám alapvetően csak egy butácska kis töltelék.
Amúgy sose hitem volna, hogy van valaki, aki szeretne Tarzan-képregényt olvasni. Ráadásul abból még elérhető nyersanyag is van tonnaszámra (vagy 400 füzet jelent meg Tarzan cím alatt, bődületes mennyiségű képregényt készítettek vele).
Farek:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2011. December 29., 19:35:01 ---Sosem értettem, miért nincs a tanagyagban Tolkien vagy épp Burroughs, bár azt tudom, hogy középsuliban nekiszegeztem a kérdést az irodalom tanáromnak. Maradjunk annyiban hogy nem semmi amit egy Ady megszállottól ilyen helyzetben kaphat az ember...
--- Idézet vége ---
:D :D :D Nem tetted zsebre, mi ;) ?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése