HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
2012 újdonságai - Szavazás!
talgaby:
Macskanőből már tavalyelőtt kész volt a teljes v3, azt befejezem, meg kész van mellé egy Elseworlds is. Plusz egy másik mini, amiben főszereplő. Utána max én is megcsinálhatnám a When in Rome-ot (őszinte leszek, az elérhető honosítása nekem nem tetszik, de ez magánügy), de sok értelme nem lenne. Azon kívül meg nemigen van már vele semmi, csak a v2 és két-három ahhoz kapcsolódó egyrészes/crossover. Csak a v2 is olyan, hogy egyben kellene mindenestül majdnem 95 számot lenyomnom, mert az egész egy nagy folyam, kicseszni meg nem akarok olvasókkal azzal, hogy egyszer csak félbeszakad.
A Tarzan-Batmant olvasd csak el, az egyik, amit szeretnék megcsinálni, mert egészen jó.
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 31., 09:54:13 ---
--- Idézetet írta: apa1970 - 2011. December 30., 22:29:16 ---Úgy gondolom a hozászolók kifejtették a vágyukat az ágyék kötös dzungel hős kalandjai mellett. Tisztelt forditok ha már van elég anyag tegyétek meg és gondolkodjatok el rajta. Igazi hiánypotlás.
--- Idézet vége ---
Egyelőre majd meglátom a Superman-Tarzan fogadtatását. Két másik crossover minit amúgy is szeretnék még vele, ám hogy utána lesz-e, az erősen függ a Superman/Tarzan sikerétől. Tisztelem kitet és Michót, amit csinálnak, de én ilyen kevés olvasóért biztos nem fogok dolgozni valamin, aminek nem vagyok fanatikusa. (Ezért fogom egyre biztosabban a korábbi terveimmel ellentétben leállítani a Macskanő után a DC-s csajsorozatokat is, egyszerűen akármennyi lelkesedés mellett sem éri meg.)
--- Idézet vége ---
Nekem most le van mentve egy Tarzan - Batman sztori, de még nem jutottam el odáig, h elolvassam. Tarzanból Weissmüllert nagyon imádtam, de könyvet nem olvastam, más kapcsolatom nagyon nincs vele.
A Macskanő meddig megy kb.?
KiD:
Szavazataim:
Óraműlány - Már a címe is jópofa, és elég egyedinek néz ki.
JP Classic - Nem tudom, milyen lehet, de az eredeti JP szeretete beszélt belőlem.
Deadpool - Csak pár DP sztorit olvastam eddig, és eddig több volt a csalódás (miért is szeretik ezt ennyien? fajta), mint a kellemes meglepetés, talán majd most.
Fátum - Az egyik legjobb főgonosz, meg tetszett a heroes reborn történetben is.
Superman - Tarzan - Ez annyira képtelen, hogy jöhet.
Lehetne egy olyan nagy szavazás is, h melyik a kedvenc hzsn most futó sorozatod. Bár gondolom, arról a klikkek sokat elmondanak. Vagy hogy melyik az all-time kedvenc....
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Január 08., 12:16:38 --- :whistle:
--- Idézet vége ---
Hiába illesztettem rá az előző képet, csak nem jöttem rá, hogy mi akar ez lenni ( persze pár betűt azonosítottam). :nemtudom: :headscratch:
Predash:
:whistle:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése