HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
zozi56:
--- Idézetet írta: Schmatzy - 2011. Április 12., 10:57:01 ---És tényleg, jön az új Ubuntu. Remélem, ez egyáltalán el fog indulni, nem úgy, mint a 10.10-es.
--- Idézet vége ---
Én kíváncsiságból feltelepítettem kb. két hete, pár bug még van benne, de egyik sem teszi használhatatlanná a rendszert. Viszont a korábban említett ATI-s problémáim miatt a Unity nekem se indult el, de egyébként is Gnome Panelnél maradtam volna.
--- Idézetet írta: Genzo - 2011. Április 12., 10:50:59 ---CHRIS Review
--- Idézet vége ---
Megnéztem. Hát, azt hiszem, nem tartozom a célközönségbe. :)
Schmatzy:
És tényleg, jön az új Ubuntu. Remélem, ez egyáltalán el fog indulni, nem úgy, mint a 10.10-es.
Genzo:
Ajánlanék nektek egy oldalt. Mindenféle számítógépes témáról, programokról, ilyesmikről találtok cikkeket, ismertetőket. Olyasmi, mint az én blogom, csak ez ebben a témában utazik. Nem olyan rég indult, de azért van már olvasnivaló, szerintem nézzetek be. És elég sűrűn frissül, szóval érdemes figyelemmel követni. Itt lenne:
CHRIS Review
zozi56:
Igen, jó ideje már tudja a kernel. Az én processzorom nem támogatja a SpeedStepet, de az ondemand frequency scaling működik nálam is.
Az ATI AMD videokártyák mindig problémásak Linuxon. A kártyák specifikációja zárt, így nem lehet hozzájuk nyílt drivert írni, a zártak meg elég rosszak, főleg a régiek. De olvastam már olyat, hogy volt, aki meg tudta csinálni, tehát nem lehetetlen.
Galen:
Zozi. Az Ubuntu kezeli az intel processzorok speedstep-jét? Azt olvasom hogy elméletileg, de hogy gyakorlatilag működik-e. Ugyanez a kérdés a Radeon videokártyáknál. Visszaveszi az órajelet ha szövegszerkesztek, vagy állandóan a legmagasabb órajelen járatja?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése