HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
zozi56:
Nekem egyik sem tetszik igazán, nem nekem valók az ilyesmi felületek. Ha a Gnome Panel nem lesz támogatott (még egy ideig az, nem?), akkor valószínűleg váltok fluxboxra.
honfi:
--- Idézetet írta: Galen - 2011. Április 12., 11:09:28 ---
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 12., 11:05:10 ---Gnome Panelnél maradtam volna.
--- Idézet vége ---
Azt most nem szedik ki? mintha azt olvastam volna hogy nem lesz része mostmár.
--- Idézet vége ---
Még csak terv szinten van, de elvileg majd a 11.10-esből veszik ki a classic gnome-panelt. Én személy szerint majd megpróbálkozom a Unityvel, de a Gnome-shell szimpatikusabb eddig.
Genzo:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 12., 11:05:10 ---Megnéztem. Hát, azt hiszem, nem tartozom a célközönségbe. :)
--- Idézet vége ---
Nem szárnyalja épp túl a szintedet, ugye? :lol: Valahogy sejtettem, de hátha akad valaki itt, aki rááll az oldalra. Amúgy osztálytársamé a cucc. :D
zozi56:
Az alapértelmezett felület a Unity lesz, de a Gnome Panel is elérhető marad (bejelentkezéskor alul "Ubuntu classic" opciót választva) legalább a hivatalos szoftvertárolókból, de szerintem alapból is telepítve lesz.
Galen:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 12., 11:05:10 ---Gnome Panelnél maradtam volna.
--- Idézet vége ---
Azt most nem szedik ki? mintha azt olvastam volna hogy nem lesz része mostmár.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése