HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
talgaby:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 08., 22:02:34 ---Egyébként ha már szóba került a munkahelyed, láttam egy álláshirdetéseteket, és ott írják, hogy pair programming (is?) van. Ha most épp állást keresnék, emiatt szinte biztos, hogy nem is mennék oda. Szokták ezt szeretni a programozóitok?
--- Idézet vége ---
Csapatvezetőm szerint állítólag van, aki szereti, főleg a fiatalabbak és tapasztalatlanabbak. Nagyon nem láthatom, hogy tényleg így van-e, mert őket a cég csak munkaerő-kölcsönzi Pest túlfelére, szóval kb. egyszer találkozom velük alkalmazásuk során. Mi a dokumentum-karbantartást végezzük Skandináviába, ott meg már a kész rendszer dokumentumaiban kell turkálnunk, az más kérdés, hogy néha emiatt programkódokat is kell böngésznünk (bár nem szabadna hivatalosan). De az északiak meg állítólag szeretik a páros programozást - ők erőltetik az itteni munkafolyamat során is -, mert azt mondják, ha kialakul egy páros, +100%-nál jobb teljesítményt érnek el. Bár hogy ez mennyire marketingduma (HR-estől hallottam csak), nem tudom.
zozi56:
Piros pontot: . :)
De nem dev/nul, hanem /dev/null.
Schmatzy:
Félve jelentkezek, hogy Win-felhasználéóként én is ismerem a dev/nul-t. Akkor most mit kapok? :)
zozi56:
--- Idézetet írta: Genzo - 2011. Április 08., 21:52:56 ---Tényleg meglep? :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Tényleg. :) Azt már tudom, hogy popkulturális dolgokban nem lehet újat mondani neki, de azért IT-ben rengeteg mindent.
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Április 08., 21:49:35 ---Meló miatt kapcsolatba kerültem UNIX-szal, pár dolog rám ragadt a mérnököktől.
--- Idézet vége ---
Egyébként ha már szóba került a munkahelyed, láttam egy álláshirdetéseteket, és ott írják, hogy pair programming (is?) van. Ha most épp állást keresnék, emiatt szinte biztos, hogy nem is mennék oda. Szokták ezt szeretni a programozóitok?
Genzo:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 08., 21:43:01 ---... meglep, hogy ... ismered...
--- Idézet vége ---
Tényleg meglep? :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése