HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
AdamK88:
Akkor, nekem itt Angliában úgy tünik, hogy nincs probléma.
Tegnap regisztráltam és meg is van a GTA V.
HeirToGrievous:
Lehet, nem tudom.
Kb. délelőtt 10-kor próbáltam belépni, de a belépéshez kell egy 6 számból álló "biztonsági kód", amit délután 2-kor (egész pontosan 13:59-kor) meg is küldtek, de az meg akkorra lejárt. :badteeth:
Csütörtök este óta próbálok belépni, de eddig semmi. :dry:
Most megint megpróbáltam... kb. 3-4 óra múlva remélhetőleg meg is kapom az addigra lejárt kódomat.
Kezdek qrvára dühös lenni. :evil: :violent:
elwood:
Ja, de csak akkor, ha Amerikában vagy, vagy van VPN-ed :)
HeirToGrievous:
Ha valaki esetleg nem tudna róla, az EpicGames-en most ingyen osztogatják a GTA V Prémium változatát.
Intruder:
Half Life: Alyx befejezés, ami jócskán felborította a dolgokat. Kíváncsi leszek, hogy a folytatás (ha lesz egyáltalán) mennyire fogja követni Marc Laidlaw "fanfic-jét". Bár elnézve ezt a befejezést van egy olyan érzésem, hogy semmenyire sem. Sőt! Belegondolva a befejzésbe szerintem ez még a Half Life 2 sztoriját is átírja valamennyire. Alyx sztázisba tétele 5 évvel a HL2 eseményei előtt, tehát ő és Gordon sose találkozhattak.És ez volt azt hiszem életem első olyan játéka, aminek képtelen voltam megnézni a teljes végigjátszását. A szereplők annyira (hmm mi erre a jó szó?) goofy-k voltak, különösen Russel. Értem, ő a szórakozott, kicsit hangyás feltaláló, de mégis annyira idegesítő egy karakter. Mindenki poénkodott, mint az a szem robot a Portal 2-ből. Meh az nem az én stílusom.. Oké, a készítők probáltak humort vinni a sztoriba, de muszáj volt minden egyes párbeszédbe? Az emberek tuti nem így viselkednének egy leigázott Földön, ahol az életbenmaradás a tét. :-\
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése