HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Farek:
Valaki árulja már el nekem, hogy ha "megvettem" a GTA V-öt, akkor és elméletileg már az enyém, akkor hol a viharban találom, hogy letölthessem végre???
Kayamiel:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Május 16., 14:17:25 ---@Kayamiel: azt az üzenetet én is megkaptam csütörtökön.
Kiderült, hogy túl sokan rohamozták meg az oldalt, a szerverek meg nem bírták a terhelést.
Közben egy gmailes emaillel és egy új profillal nekem is sikerült beszereznem.
A freemailre továbbra is jó pár óra késéssel kapom meg a biztonsági kódokat, ami már csak azért is érdekes, mert az üzenet dátumának és érkezési idejének tanulsága szerint szinte azonnal megkaptam őket. :headscratch: :headscratch:
Majd írok is egy hibaüzenetet a freemailnek, mert ez a fajta üzenet késés a legutóbbi karbantartás előtt nem igazán, sőt semennyire nem volt jellemző.
Az zért remélem, a régi profilom nem fog emiatt elveszni, mert akkor tényleg nagyon dühös leszek.
--- Idézet vége ---
Na én pont ezért döntöttem úgy évekkel ezelőtt, hogy gmailre váltok, mert egy csomó külföldi oldal regizése ugyan így késett ami viszont most nem mondható el mert mindent rögtön megkapok. Valahogy nem kezelik jól a magyar email címeket a külföldi szolgáltatók.
HeirToGrievous:
@Kayamiel: azt az üzenetet én is megkaptam csütörtökön.
Kiderült, hogy túl sokan rohamozták meg az oldalt, a szerverek meg nem bírták a terhelést.
Közben egy gmailes emaillel és egy új profillal nekem is sikerült beszereznem.
A freemailre továbbra is jó pár óra késéssel kapom meg a biztonsági kódokat, ami már csak azért is érdekes, mert az üzenet dátumának és érkezési idejének tanulsága szerint szinte azonnal megkaptam őket. :headscratch: :headscratch:
Majd írok is egy hibaüzenetet a freemailnek, mert ez a fajta üzenet késés a legutóbbi karbantartás előtt nem igazán, sőt semennyire nem volt jellemző.
Az zért remélem, a régi profilom nem fog emiatt elveszni, mert akkor tényleg nagyon dühös leszek.
Kayamiel:
Engem csütörtökön még 403 Forbidden fogadot, de tegnap már rendben beregiztem, gmail-re a kód is megjött szinte rögtön és már jön is lefele. A letöltése egy kicsit lassúcska de halad.
elwood:
Nem tudom, hol hozzáférhető, hol nem egész pontosan, én péntek reggel megkaptam a kódot, majd kiírta, hogy az én régiómban a szolgáltatás nem elérhető.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése