HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Kayamiel:
Ha esetleg valaki körbe nézne a Linux rendszerek között és szeretné látni, próbálgatni, találtam egy oldalt ahol jelenleg 269 Linux rendszer van és online indítható mind https://distrotest.net/
Kayamiel:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 18., 20:16:21 ---Igazság szerint egy XP-s géphez kéne valami megoldás, mert néhány játék miatt van egy régi gép, amin még az van.
@Kayamiel: Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni. :bravo:
Ment a "taps". ;)
--- Idézet vége ---
Igazán nincs mit. Na azt már nekem is ki kellett volna gugliznom, mert már réges régen egy messzi galaxisban foglalkoztam utoljára XP beállítással. ;D
De meg lett, akkor jól van :bravo:
HeirToGrievous:
Igazság szerint egy XP-s géphez kéne valami megoldás, mert néhány játék miatt van egy régi gép, amin még az van.
VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!
A "Soundmax"-ben kellett beállítani!
@Kayamiel: Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni. :bravo:
Ment a "taps". ;)
Kayamiel:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 18., 19:57:30 ---Valaki nem tudja, hogy PC-n hol lehet beállítani a "hangfal csatlakoztatás észlelését" vagy mit?
Amikor bedugod a gépbe a hangfalat, és felugrik egy kis ablak, hogy "középső/jobb/jobbhátsó stb. hangfal megfelelően csatlakoztatva". Ezt a kis ablakot hol lehet újra aktívvá tenni, mert szerintem véletlenül rákattintottam a "ne észlelje a jövőben" vagy mire, és most nem tudom visszacsinálni.
:'(
--- Idézet vége ---
Ha windows 10-ed van esetleg itt próbáld:
Start menü - Gépház - Rendszer - Hang - Legörgetsz a Kapcsolódó beállításokig - Könnyű kezelés hanggal kapcsolatos beállítások - és itt a Hangos riasztások vizuális megjelenítése. Itt meg kiválasztod milyet szeretnél.
HeirToGrievous:
Valaki nem tudja, hogy PC-n hol lehet beállítani a "hangfal csatlakoztatás észlelését" vagy mit?
Amikor bedugod a gépbe a hangfalat, és felugrik egy kis ablak, hogy "középső/jobb/jobbhátsó stb. hangfal megfelelően csatlakoztatva". Ezt a kis ablakot hol lehet újra aktívvá tenni, mert szerintem véletlenül rákattintottam a "ne észlelje a jövőben" vagy mire, és most nem tudom visszacsinálni.
:'(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése