HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (9/153) > >>

Kayamiel:
Ha esetleg valaki körbe nézne a Linux rendszerek között és szeretné látni, próbálgatni, találtam egy oldalt ahol jelenleg 269 Linux rendszer van és online indítható mind https://distrotest.net/

Kayamiel:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 18., 20:16:21 ---Igazság szerint egy XP-s géphez kéne valami megoldás, mert néhány játék miatt van egy régi gép, amin még az van.

@Kayamiel: Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni. :bravo:
Ment a "taps". ;)

--- Idézet vége ---

Igazán nincs mit. Na azt már nekem is ki kellett volna gugliznom, mert már réges régen egy messzi galaxisban foglalkoztam utoljára XP beállítással.  ;D
De meg lett, akkor jól van  :bravo:

HeirToGrievous:
Igazság szerint egy XP-s géphez kéne valami megoldás, mert néhány játék miatt van egy régi gép, amin még az van.

VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!

A "Soundmax"-ben kellett beállítani!

@Kayamiel: Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni. :bravo:
Ment a "taps". ;)

Kayamiel:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 18., 19:57:30 ---Valaki nem tudja, hogy PC-n hol lehet beállítani a "hangfal csatlakoztatás észlelését" vagy mit?

Amikor bedugod a gépbe a hangfalat, és felugrik egy kis ablak, hogy "középső/jobb/jobbhátsó stb. hangfal megfelelően csatlakoztatva". Ezt a kis ablakot hol lehet újra aktívvá tenni, mert szerintem véletlenül rákattintottam a "ne észlelje a jövőben" vagy mire, és most nem tudom visszacsinálni.
 :'(

--- Idézet vége ---

Ha windows 10-ed van esetleg itt próbáld:

Start menü - Gépház - Rendszer - Hang - Legörgetsz a Kapcsolódó beállításokig - Könnyű kezelés hanggal kapcsolatos beállítások - és itt a Hangos riasztások vizuális megjelenítése. Itt meg kiválasztod milyet szeretnél.

HeirToGrievous:
Valaki nem tudja, hogy PC-n hol lehet beállítani a "hangfal csatlakoztatás észlelését" vagy mit?

Amikor bedugod a gépbe a hangfalat, és felugrik egy kis ablak, hogy "középső/jobb/jobbhátsó stb. hangfal megfelelően csatlakoztatva". Ezt a kis ablakot hol lehet újra aktívvá tenni, mert szerintem véletlenül rákattintottam a "ne észlelje a jövőben" vagy mire, és most nem tudom visszacsinálni.
 :'(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése