Sajnos Galen már nem egy ilyen embert ismertem. Tele lett a tökük a SW-ból, mert ahogy ok fogalmaztak (tehát ezek nem az én szavaim) az ottaniak eroszakosak, beképzeltek, és abban a világban élnek.
Részemrol annyit, hogy személyesen is ismertem egy idoben Kypet, Lelillat, és Taitat is. És ok csak a fobb emberkék, akik sokáig írogattak oda. És még nem is beszéltem azokról, akik csak nézelodtek, mert tudták, hogy az arrogancia, és a netes bunkóság ellen semmit sem tehetnek. Néha még összefutok a gimis osztályommal, és azt veszem észre, hogy már csak engem érdekel. És még mindig nem beszéltem a baráti körrol. És feltételezem, hgoy nem én vagyok az egyetlen ember, akivel ezt történt.
Múltkor, ahogy Lord H. gyerekkel bántak az végképp meggyozött. Azelött is megvádoltak két embert azzal, hogy ok Taita, csak mert kiálltak az ÚK kütyüi mellett, és lehordták mindenféle alaknak. Mintha annak a gyereknek nem lenne más dolga, hogy mindig visszajárjon a honlapra, és minduntalan bizonygasson.
Ezenkívül Lord H. késobb bocsánatot kért, és mégis miket vágtak még ezután is a fejéhez.
Na ennyit róluk.
De ne nyújtsuk sokáig, mert a végén még engem is taitaizmussal vádolnak, vagy mifene.