HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Persze, folytatjuk azt is, egyelőre Republic, aztán, ha végeztem a fordítással, akár az is jöhet.
KuKetto:
Hali! Gyors keresztkérdés, nem tudom fel lett-e már téve (illetve lett-e megválaszolva). Várható a Star Wars: Birodalom című képregény befejezése? Mármint jelenleg még sajnos hiányos.
Előre is köszi a választ és a sok-sok munkát a fordításokkal!
Kayamiel:
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Szeptember 01., 10:13:41 ---Egy haverommal összeállítottuk a saját SW listánkat, érdekelne, hogy másoknak ez hogy alakul. Az enyém: 1. Birodalom ( birodalmi zenék, Vader nagyon jó és hatásos, sok csillagromboló) 2. Sithek (Palpi lejátszik mindenkit a színpadról, a kör bezárul- hangulat) 3. Baljós (egyik legjobb rész, Tatuin, Naboo, fiatal Palpi óriási, egyedi hangulat) 4. Jedi ( Jabba, Palpi) 5. Új remény 6. Klónok 7. Zsivány (a végén jó Vader akciója) Ennyi. Mivel hardcore rajongó vagyok, a "folytatásokról" nem tudok nyilatkozni, a Solo-t meg még nem láttam. Nálatok ez hogy áll?
--- Idézet vége ---
Nem állítottam fel listát, mert úgy döntöttem, hogy mindegyik tetszik. Mind a maga saját tőrténete, cselekménye, zenéje, látványa, karakterei ... stb miatt :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul: Az erő legyen veletek!
turkia:
Akkor kapcsolj Film+-ra most!! Találtam számodra valamit. 😀 Klónok megy. 😊 Nekünk feleségemmel az esküvőnk végén ebből szólt egy betétdal.
zajrus:
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Szeptember 01., 10:13:41 ---Egy haverommal összeállítottuk a saját SW listánkat, érdekelne, hogy másoknak ez hogy alakul. Az enyém: 1. Birodalom ( birodalmi zenék, Vader nagyon jó és hatásos, sok csillagromboló) 2. Sithek (Palpi lejátszik mindenkit a színpadról, a kör bezárul- hangulat) 3. Baljós (egyik legjobb rész, Tatuin, Naboo, fiatal Palpi óriási, egyedi hangulat) 4. Jedi ( Jabba, Palpi) 5. Új remény 6. Klónok 7. Zsivány (a végén jó Vader akciója) Ennyi. Mivel hardcore rajongó vagyok, a "folytatásokról" nem tudok nyilatkozni, a Solo-t meg még nem láttam. Nálatok ez hogy áll?
--- Idézet vége ---
VIII - VII - IV - V - VI - RO - Solo és ennyi az "Ewok-filmeket" nem számolom :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése